Gadgetzone.nl - Home

Razer introduceert smartphone voor gamers (video)

  1 november 2017 23:50:03, door Robert Hagen,  


Razer, vooral bekend van zijn gaminghardware, heeft met de Razer Phone zijn eerste smartphone geïntroduceerd. Het toestel is uiteraard gericht op gamers en heeft naast beestachtige specificaties een opvallend design.



De Razer Phone heeft niet zoals de meeste nieuwe smartphones superdunne randen, afgeronde hoeken en een glimmend '2.5D' scherm. Nee, dit toestel is 'anders' dan de rest en heeft een rechthoekig, stoer design met een matzwarte aluminium behuizing en het Razer-logo op de achterkant.

Boven en onder het scherm bevinden zich in tegenstelling tot de meeste high-end smartphones van dit moment twee enorme randen. Daar is echter een reden voor: er zitten twee grote luidsprekers in die elk een eigen versterker hebben, Dolby Atmos ondersteunen en voor een smartphone ongekend geluid moeten bieden. Bijkomend voordeel: als je de Razer Phone vasthoudt, zitten tijdens het gamen je vingers niet voor het scherm.



Indrukwekkend scherm
Wat gamers ook moet doen watertanden, is het 5,72 inch QuadHD IGZO lcd-scherm van de Razer Phone. Deze biedt dezelfde verversingssnelheid als de laptops van Razer, te weten tot wel 120Hz, een primeur voor smartphones. Dit betekent dat games er nog beter en vloeiender uitzien dan tot nu toe, terwijl het ook een positief effect kan hebben op scrollen op websites en social media. Razer is naar eigen zeggen al bezig met ontwikkelaars om games als Arena of Valor, Tekken en Final Fantasy 15 te optimaliseren voor 120Hz.



De processor en het werkgeheugen mogen er ook zijn, met een Snapdragon 835-processor en maar liefst 8GB RAM. De Razer Phone beschikt over een flinke batterij met een capaciteit van 4.000 mAh, 64GB opslagcapaciteit (uitbreidbaar), een dual-camerasysteem aan de achterkant met een 12 megapixel camera met f1.7 groothoeklens en een 13 megapixel camera voor 2x optische zoom en een 8 megapixel selfiecamera. Voor opladen is er een USB-C-poort, die tegelijk fungeert als koptelefoonaansluiting. Een 3,5 mm koptelefoonaansluiting ontbreekt dus, maar Razer levert er wel een adaptertje bij.

De Razer Phone draait op Android 7.1.1 en krijgt in het voorjaar van 2018 een update naar Oreo. Het toestel is in de Verenigde Staten vanaf 17 november verkrijgbaar voor 699 dollar.






zie ook Zie ook:
Razer Phone 2 is 30 procent krachtiger dan voorganger



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy