Homecontact  Instagram  Twitter  Facebook

Nieuwe Terminator-film komt uit in zomer 2019

 27 september 2017 22:59:36, door Robert Hagen,  

Op 26 juli 2019 komt een nieuw deel uit in de 'Terminator' filmreeks, zo is vandaag bekendgemaakt. Dat aan een zesde Terminator-film - met de inmiddels 70-jarige Arnold Schwarzenegger weer in de rol van T-800 - wordt gewerkt, was al een tijdje bekend. Het was tot vandaag echter nog niet duidelijk vanaf wanneer de film precies in de bioscoop te zien is.Eerder werd ook al bekend dat naast Schwarzenegger ook Linda Hamilton weer de rol van Sarah Connor op zich neemt. Het is meer dan 25 jaar geleden dat Hamilton voor het laatst te zien was in een Terminator-film, te weten Terminator 2.

De zesde 'Terminator', overigens het eerste deel van een nieuwe trilogie, zal overigens niets te maken hebben met de voorgaande drie films en verder gaan waar Terminator 2 eindigde. Alle films na Terminator 2 kregen slechte kritieken en flopten in de bioscoop, met als absoluut dieptepunt de laatste (Genisys), waarin Game of Thrones-actrice Emilia Clarke Sarah Connor speelde.

Bij de nieuwe film is James Cameron, die de vorige drie delen een 'boze droom' noemt, weer betrokken als producent, terwijl de regie in handen is van Tim Miller (Deadpool).

In een interview met The Hollywood Reporter verklaart Cameron overigens waarom het volgens hem niet zo vreemd is dat Arnold Schwarzenegger, die tijdens de opnamen 71 wordt en er dus niet bepaald jong meer uitziet, weer als Terminator te zien zal zijn.
Volgens Cameron is de relatief hoge leeftijd van Schwarzenegger in de film geen enkel probleem, omdat hij een cyborg is, oftwel organisch aan de buitenkant maar een robot aan de binnenkant. "Reese zei het al in de eerste film: 'Ze zweten. Ze hebben een slechte adem.' Omdat ze infiltratie-eenheden moesten zijn, was het idee dat vlees min of meer om een metalen skelet heen zit. Dat wordt dus op de normale manier ouder", aldus Cameron. 
ouder artikel   nieuwer artikel

zie ook Zie ook:
HBO laat je zelf volgorde van nieuwe serie 'Mosaic' bepalen (video)
Disney kondigt nieuwe Star Wars-trilogie en tv-serie aan (video)
Nieuwe trailer Star Wars: The Force Awakens met Harrison Ford (video)
Japanse gadget Sonic Hour Portable geeft doodgeslagen biertje nieuwe schuimkraag (video)
Apple voert prijsverlaging Apple TV door en toont nieuwe Game of Thrones-trailer (video)Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
14-12Samsung kondigt Notebook 9 Pen aan

14-12Chinese fabrikant Boway komt met iPhone X-kloon 'Notch'

13-12Samsung vraagt patent aan voor 'dubbelzijdige' smartphone

13-12Met Bitcoin-kersttrui heb je zeker de lelijkste kersttrui van iedereen

13-12Nieuwe mini-pc Shuttle voor gamers (video)

13-12SmartHalo is handige gadget voor op je fietsstuur

12-12Tv-tip: De Kennis van Nu - In de blockchain bubble

12-12Huami lanceert smartwatch Amazfit Pace 2

 
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Volg Gadgetzone

Uit de oude doos...
iRiver NV navigatiesysteem
iRiver NV navigatiesysteemiRiver heeft de 'NV' aangekondigd, een portable mediaspeler die je ook als navigatiesysteem kunt gebruiken, of andersom... De NV heeft naast een ingebouwde GPS-ontvanger een 7 inch WVGA White LED TFT (800 x 480 pixels), een digitale tv-tuner (DMB), twee SD-kaartslots (waarschijnlijk één extra voor landkaarten), een FM-transmitter, USB Host en een 1,3 megapixel camera. » 

GADGETZONE © 2005-2017
Contact
Tip ons!
Algemene voorwaarden

Twitter Facebook RSS-feed