Homecontact  Instagram  Twitter  Facebook

UberEATS start met gratis bezorging in Amsterdam

 27 september 2016 12:48:46, door Robert Hagen,  

Thuisbezorgd.nl krijgt er een concurrent bij in Nederland. Op donderdag 29 september gaat namelijk UberEATS in Nederland van start met on-demand maaltijdbezorging. Via de speciale UberEATS app kunnen inwoners van Amsterdam dagelijks tussen 11.00 uur 's ochtends en 23.00 uur 's avonds eenvoudig maaltijden bestellen.De komende maanden brengt UberEATS geen bezorgkosten in rekening voor gebruikers en vraagt op dit moment geen minimum bestelbedrag. Het is daarom niet nodig om extra - vaak overbodige - items aan de bestelling toe te voegen. UberEATS gaat van start met "een breed scala aan kwalitatief goede Amsterdamse restaurants".

Volgens Marco Knitel, General Manager UberEATS Nederland, maken tienduizenden mensen in Amsterdam nu al gebruik van de Uber app voor het bestellen van een rit via een simpele druk op de knop. "Op exact dezelfde manier gaan we nu ook maaltijden tot aan de voordeur brengen. Uber vervoert al vier jaar mensen in en rondom Amsterdam en kent iedere kilometer van de stad als geen ander. Met deze kennis en expertise kunnen wij on-demand maaltijdbezorging efficiënter maken en de Amsterdammer een betaalbaar maar kwalitatief goed alternatief bieden."

Gebruikers van het reguliere Uber platform kunnen na het downloaden van de UberEATS app inloggen met hun bestaande account. Ook kan er besteld worden via www.ubereats.com. Maaltijden bestellen via UberEATS gaat net zoals het bestellen van een Uber rit. Gebruikers selecteren het restaurant en gerecht naar keuze, volgen de status van hun bestelling via de app, zien live op de kaart waar de bestelling is en een UberEATS fietskoerier levert de maaltijd voor de deur af. Net als bij de Uber app wordt de bon naar het e-mailadres van de gebruiker gestuurd.

Aanstaande donderdag lanceert UberEATS overigens niet alleen in Amsterdam, maar ook in Dubai en Johannesburg. Daarnaast zal UberEATS voor het einde van het jaar ook in Brussel en Stockholm de deuren openen. UberEATS is op dit moment beschikbaar in 36 steden verdeeld over 9 landen.apps
 
ouder artikel   nieuwer artikel

zie ook Zie ook:Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
15-01Smartphonefabrikant OnePlus ziet omzet verdubbelen

15-01Dutch Windwheel-project krijgt overheidssubsidie

11-01Robomart ontwikkelt zelfrijdende 'mobiele supermarkt'

10-01Inneembare sensorcapsule ontdekt nieuw immuunsysteem

10-01Nieuwe smartspeaker ThinQ WK9 van LG heeft 8 inch touchscreen

10-01Google kondigt VR180-camera's aan van Lenovo en Yi (video)

08-01Nieuwe koelkast Samsung voorzien van voice-assistent en AKG-speakers

03-01Chinese startup Byton onthult elektrische suv op CES 2018

 
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Volg Gadgetzone

Uit de oude doos...
Digitaal fotolijstje van Packard Bell
Digitaal fotolijstje van Packard BellPackard Bell heeft een digitaal fotolijstje aangekondigd, de PiXcape 700. Deze heeft een 7 inch hoge resolutie TFT-scherm, een omlijsting uitgevoerd in hoogglans wit en een modern design. De PiXcape beschikt over slechts vier knoppen, dat volgens Packard Bell voor meer gebruiksgemak zorgt. » 

GADGETZONE © 2005-2018
Contact
Tip ons!
Algemene voorwaarden

Twitter Facebook RSS-feed