Gadgetzone.nl - Home

Batterij Apple Watch gaat 18 uur mee

  9 maart 2015 20:26:00, door Robert Hagen,  


Zes maanden nadat Apple-ceo Tim Cook de Apple Watch voor het eerst onthulde, vond vandaag een nieuwe, uitgebreidere introductie plaats. Er waren immers nog wat niet geheel onbelangrijke dingen onbekend over de Apple Watch, zoals de levensduur van de batterij, de prijzen en de exacte lanceringsdatum. Sinds vandaag is dit nu ook allemaal bekend.



Batterij
Allereerst de batterij: deze gaat volgens Apple bij 'normaal gebruik' tot 18 uur mee. Dat betekent dat je het horloge zeker één keer per dag zal moeten opladen, hetgeen niet beter of slechter is dan de nieuwste smartwatches van andere merken die momenteel verkrijgbaar zijn (op de Pebble Time na). Om het opladen te vergemakkelijken, is er wel een magnetische oplader en hoef je niet moeilijk te doen met een kabeltje of cradle.



Prijzen
De goedkoopste uitvoering van de Apple Watch, met een aluminium kast, is de Sport edition, die afhankelijk van de maat (38 of 42 mm) 399 of 449 euro gaat kosten. De normale uitvoering met roestvrijstalen behuizing begint bij 649 euro, een prijs die flink kan oplopen tot meer dan duizend euro als je voor bepaalde designopties kiest. Ook bij deze prijzen kun je nog eens 50 euro optellen als je de 42mm-versie wilt.



Tot slot is er ook nog de peperdure 'Watch Edition' voor mensen met een écht goed gevulde portemonnee. Deze kost 11.000 euro, maar dan krijg je wel een kast van 18-karaats goud en een speciaal, extra luxe bandje. Deze zal slechts beperkt en in bepaalde Apple Stores verkrijgbaar zijn, en waarschijnlijk ook in winkels waar gefortuneerden normaliter al naartoe gaan om een 11.000 euro kostend horloge te kopen.



24 April
Alle versies van de Apple Watch zijn vanaf 24 april verkrijgbaar. Vanaf 10 april kun je al een pre-order plaatsen. Het is echter nog niet bekend of het horloge vanaf 24 april ook in Nederland en België te koop is. Voorlopig heeft Apple alleen nog de lancering in de VS, Duitsland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk bevestigd.






zie ook Zie ook:
Zo ziet de eerste smartwatch van Oppo eruit
Puma lanceert zijn eerste smartwatch
Garmin Venu is Garmins eerste smartwatch met amoled-display
Nieuwe smartwatches Fossil voorzien van E Ink-display
Xiaomi lanceert zijn eerste smartwatch: de Mi Watch (video)
Xiaomi kondigt Apple Watch-kloon aan



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy