Gadgetzone.nl - Home

Porsche komt met bureaustoel en boekenplank

  2 oktober 2013 21:02:37, door Robert Hagen,  


Is een bureaustoel van Ikea niet echt iets voor jou en wil je liever iets spannenders? Dan komt Porsche wellicht met een mooi alternatief: een bureaustoel die is gebaseerd op een originele stoel uit een Porsche 911 (991). Dit betekent onder meer dat de rugleuning elektrisch verstelbaar is. Daarnaast is in de hoofdsteun in het Porsche-logo verwerkt en bevindt zich aan de achterkant een handige hanger voor je jasje.

De stoel beschikt over twee verstelbare armsteunen. Deze zijn evenals de stoel zelf bekleed met fraai zwart interieurleder. De 'schaal' van de stoel is op zijn beurt van zilverkleurige kunststof. De bureaustoel staat op een onderstel met vijf zwenkwielen. Daarmee is de wegligging op zowel zachte als harde ondergrond van 100 procent Porsche-niveau. Dat laatste geldt helaas ook voor de prijs, die niet minder dan 4.212 euro is.





Naast een bureaustoel komt Porsche ook nog met een ander meubelstuk, namelijk een boekenplank. Wat kan er bijzonder zijn aan een boekenplank, vraag je je wellicht af. Dat wordt direct duidelijk als het het exemplaar van Porsche ziet. Dit is namelijk een aangepaste achtervleugel van de GT3 Cup Racer. Hij is gemaakt van lichtgewicht carbonfiber; ondanks de lengte van 1,71 m weegt hij slechts 5 kg. De maximale 'downforce' aan boeken bedraagt circa 120 kg. Mooi detail: de uiteinden van de vleugel worden gesierd door het Porsche-logo. Wie deze originele boekenplank graag aan zijn muur wil hangen, moet daar 3.132 euro voor over hebben.





Ook nieuw in de Porsche Driver's Selection: een unieke 1:8-uitvoering van de spectaculaire 918 Spyder. Dit prachtige, tot 918 stuks gelimiteerde schaalmodel wordt met de hand gemaakt. Hij springt direct in het oog, door zijn afmetingen (L/B/H: 69x36x26 cm) en door de perfecte detaillering en afwerking. De finishing touch daarbij is de originele lakkleur Liquid Metal Silver, die ook voor de 1:1-versie beschikbaar is. Het schaalmodel wordt geleverd in een exclusieve verpakking met Limited Edition-badge en gaat een kleine 6.000 euro kosten.

Alle nieuwe items van de Porsche Driver's Selection zijn met ingang van januari beschikbaar bij de officiële Nederlandse Porsche Centra.







zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy