Gadgetzone.nl - Home

LG heeft primeur met eerste OLED-tv's in Benelux

  7 januari 2013 17:04:27, door Robert Hagen,  


LG meldt dat zijn langverwachte 55 inch OLED-tv, die in Zuid-Korea vanaf deze maand al besteld kan worden, vanaf komend voorjaar ook in de Benelux verkrijgbaar is. Daarmee is LG de eerste die in de Benelux OLED-tv's gaat verkopen. Naast de LG 55EM9700, die een adviesprijs heeft van 10.000 dollar, zal LG later dit jaar ook nog twee andere 55 inch OLED-tv's introduceren.

De LG 55EM9700 is slechts 4 mm dik en weegt minder dan 10 kilogram. De WRGB-technologie levert volgens LG 'uiterst indrukwekkende beeldkwaliteit met ongekende zwartwaardes'.








Ultra HD en Laser Display
Naast een 84 inch Ultra HD-tv voegt LG 55 inch en 65 inch modellen toe aan het Ultra HD TV-assortiment, zoals eerder al werd aangekondigd. Ook komt LG met een 100-inch Laser Display, een korte-afstandsprojector die met een Full HD resolutie en laserverlichting voor een 'ware thuisbioscoopervaring' moet zorgen. Voor het projecteren van beelden was in het verleden een aanzienlijke afstand nodig tussen het projectiescherm en de projector, wat het ongeschikt maakte voor thuisgebruik. Met de 100-inch Laser Display tv is dit voorgoed verleden tijd, omdat je de lens kunt plaatsen op slechts 56 cm van het projectiescherm. Dit maakt de Laser Display uitermate geschikt voor gebruik in de vergaderruimte én in de woonkamer.

De LG Laser Display beschikt over zowel Smart TV- als Digitale TV-mogelijkheden en wordt geleverd met twee ingebouwde 10-watts speakers en het herkenbare Cinema Screen design.





zie ook Zie ook:
Oprolbare oled-tv LG vanaf komend voorjaar al verkrijgbaar (video)
LG komt in 2019 met 'oprolbare' oled-tv
LG presenteert 's werelds eerste 8K oled-tv
LG kondigt 's werelds eerste 88 inch 8K oled-scherm aan
Netflix raadt Sony- en LG-tv's aan
LG lanceert 105 inch '5K'-tv in Zuid-Korea



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy