Gadgetzone.nl - Home

Nieuwe Medion-pc Akoya MD 8354 bij de Aldi

 13 april 2011 21:46:12, door Robert Hagen,  


Medion meldt vandaag dat de Akoya MD 8354 per direct verkrijgbaar is bij de Nederlandse Aldi-supermarkten. De nieuwe pc kost 579 euro en is onder meer uitgerust met een Intel Core i3-550-processor, 8GB DDR3 SDRAM, een AMD Radeon HD 6670 videokaart (512MB), een 1TB harddisk, Wi-Fi 802.11n, een snelle USB3.0-poort en een uitgebreid softwarepakket met onder meer Windows 7 Home Premium en Microsoft Office Starter 2010.

De Akoya MD 8354 is verder voorzien van een hdmi-aansluiting, 8-kanaals HD-audio en een geheugenkaartlezer, en wordt geleverd met een optische muis en toetsenbord.







zie ook Zie ook:
Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)
Tesla kondigt nieuwe Solar Roof zonnedakpannen aan
Zweeds bedrijf komt met nieuwe airbag voor fietsers (video)
Samsung lanceert nieuwe monitors voor werk en gaming
Trailer nieuwe Star Wars-attracties Disney-pretparken (video)
Nieuwe megatelescoop kan terugkijken tot begin der tijden



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (6)
13.04.2011 21:56 • muisje88
ik koop liever een hp van min 800 euro

13.04.2011 22:01 • Remco
Helaas weet je niet wat voor onderdelen in de computer zitten. Service van Medion is slecht. Het is maar hopen dat de computer het niet snel gaat begeven. Je zult dan lang moeten voordat het weer functioneert... Helaas.. Aldi mag dan wel 3 jaar garantie geven maar toch...

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 14.04.2011 21:33[/i]

14.04.2011 19:41 • Feike
Ach, ik heb geen klachten over de service van Medion. Mijn PC is inmiddels wel 12x kosteloos gerepareerd en zijn alle onderdelen 1 of meer keer vervangen in de garantieperiode van Medion. Maar ach zo blijven de onderdelen wel nieuw in de PC. Bovendien Medion komt gewoon bij je thuis langs om de PC te repareren, dus daarvoor hoef je het niet te laten om een PC van de Aldi te kopen.
De onderdelen, welke in de computer zitten, zijn zo te achterhalen op de ALDI site en dat is dus ook geen argument om daar geen computer te kopen. Het is echter een afweging van jezelf of jij je computer wilt kopen bij de ALDI. In deze PC zitten allemaal prima onderdelen van A-merken, met veel intern geheugen en een redelijk goede videokaart, wat allemaal draait op een 64 bit besturingssysteem. Al met al niet verkeerd, maar je kan ook gewoon een duurdere PC kopen van een A-merk met mindere onderdelen erin, waar je maar 12 maanden garantie op krijgt. Deze keus moet iedereen zelf maar maken.

14.04.2011 20:28 • hmmm...
@feike
goed bezig man!! 12x je pc stuk. komt dat nou door jouw of medion ?

18.04.2011 09:54 • dennis
Ik heb deze PC afgelopen week aangeschaft, en hij bevalt goed. De processor is niet meer de snelste, maar met 8 GB DDR meer als voldoende. De ingebouwde WiFi ontvanger is minder ! Erg slecht ontvangst, en geen mogelijkheid tot aansluiten van een externe antenne

04.05.2012 17:56 • Robbin
Slecht service,... me oude medion had ik 1 jaar en 2x moeten laten repareren, ik moest 3 maanden wachten tot mijn pc weer terug kwam.
Bij mij komen ze niet naar mijn huis maar moe ik het verzenden naar duitsland -.-.
Mijn nieuwe medion is een erazer gaming pc en werkt snel alles goed, binnen 2maanden kapot, gestuurd naar medion, weer 3 maanden wachten. De pc kwam na de reparatie weer terug en werkte weer niet.
Ik gaf klacht aan medion en ze zeiden dat ik het weer moest terug sturen en dat ze het deze keer gaan extra controleren.
weer 3 maanden, al 6maanden reparatie!!!
werd er erg ongerust van en kapte met medion.
Heb pc dan terug werkt weer. wie weet binnen een maand of 2 weer iets kapot .
Niet kopen, ik zit er zelf niet meer veel aan.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy