Gadgetzone.nl - Home

'Apple verkoopt 400.000 iPads in eerste weekend'

 30 maart 2010 21:27:38, door Robert Hagen,  


Apple zal in het eerste weekeinde na de lancering van de iPad maar liefst 300.000 tot 400.000 exemplaren van de nieuwe tabletcomputer verkopen. Dat verwacht analist Toni Sacconaghi van Bernstein. Met het genoemde aantal, waarbij ook de pre-orders zijn meegerekend, is Sacconaghi naar eigen zeggen nog redelijk voorzichtig.

Ter vergelijking: van de eerste iPhone werden in de eerste twee dagen met vergelijkbare prijzen alleen in de Verenigde Staten 270.000 exemplaren verkocht.

Bernstein verwacht verder dat in de eerste twaalf maanden rond de 5 miljoen iPads over de toonbank zullen gaan en 6,8 miljoen in Apples fiscale jaar 2011.




[Electronista]





zie ook Zie ook:
'Apple komt in maart met grotere iPad'
Apple boekt wederom records met nieuwe iPads (video)
'Apple onthult op 7 maart nieuwe iPad'
'Apple presenteert op 2 maart iPad 2'
Apple verkoopt in één maand 1 miljoen iPads
'Meer dan 450.000 iPads verkocht'



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (14)
31.03.2010 10:29 • Willem
En dan zie je op TV spotjes langskomen van 'Nederland wordt steeds slimmer'. Volgens mij is het tegendeel het geval. Ook in Nederland zullen dit soort overprijsde designgadgets die te weinig kunnen ook volop worden verkocht. Hoezo, slimmer??

31.03.2010 13:41 • Trence
Wat nou als dit apparaat doet wat ik wil, waarom zou ik dan kiezen voor iets anders? Ben ik dan nu dommer als ik zeg dat ik wel geinteresseerd ben ik zo'n "overprijsde designgadget"?

Ik wil op de bank even snel Tvgids-app kijken om te zien wat er op tv komt. De Aanbiedingen-app checken om te zien waar ik dat weekend boodschappen ga doen. De Appie-app doorzoeken naar een recept of toch maar even snel Smulweb checken. 's Ochtends tijdens het ontbijt even snel Nu.nl-app bekijken om zo op de hoogte te zijn van het nieuws, weer en files. Tijdens de reclame snel, in me eentje dan wel tegen iemand anders, een spelletje spelen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Als er nog wat add-ons komen voor het apparaat wordt het een fijn huishoudelijk product, want ik wil er me CV, het licht, tv, dvd, etc. mee willen regelen...

31.03.2010 14:42 • michel
@ Willem, dus omdat ik een apparaat wil waarbij ik even snel kan mailen, internetten en geen laptop erbij wil pakken ben ik dus dom omdat ik in jouw ogen een overpriced gadget gekocht heb (mocht ik hem kopen).

Wil even een spelletje spelen maar dan doe ik er in jouw ogen slim aan om een gamepc te kopen want een iPad is overpriced.

Wil even snel weten wat het weer wordt, hup volgens jouw even de laptop aan want dan ben je slim immers je hebt geen overpriced gadget.

Wie is er hier nu dom dan jij toch zolang jij de iPad niet in handen gehad hebt en niet kan inzien waarom een andere het wel waard vind om te kopen ga dan niet die persoon voor dom uitmaken.

De opmerkingen maakt jouw wel heel dom.

31.03.2010 16:58 • BlaBla
praten nederlands

31.03.2010 17:29 • 115641
Jezus gasten. Voor alles wat zojuist hierboven genoemd is, heb je tegenwoordig een telefoon. De iPad is een telefoon met groot scherm waar je wel boeken mee kan lezen, maar niet mee kan bellen.

En als je eeen HTC HD2 neemt heb je eeen groot scherm waar je internetpagina's zonder probleem kunt zien en kun je ook nog 50 verschillende apps tegelijkertijd draaien.

Van alle specificaties, functionaliteit en filmpjes, heb ik nog niet de toegevoegde waarde gezien. Misschien dat dit in de toekomst veranderd, maar betwijfel het ten zeerste.

31.03.2010 19:45 • Marc
Ach schei uit man!

Apple zegt: magisch en revolutionair apparaat.
Ze doen net of het een topuitvinding is, En de Apple schaapjes lopen erachter aan; JAAAAH die moet ik hebben!!!

stelletje idioten trap er toch niet in..

De hoofdprijs betalen + die extra frutsels, bijvoorbeeld de camera kit van 29 dollar Sttukje plastic!

Maar Apple Fans wacht even met het kopen van een camera kit, want over een jaar zit in de nieuwe versie een camera ingebouwd van maarliefst 5 megapixels & DIGITALE ZOOM!!!! MAGISCH & REVOLUTIONAIR!

En Apple heeft dan weer een reden om de prijs weer te zetten na de introductie prijs zo als hij nu is, goede ondernemers hoor.

31.03.2010 20:12 • Boris
INDERDAAD: NEDERLANDERS WORDEN STEEDS SLIMMER (NIET DUS)

31.03.2010 21:46 • michel
Hetzelfde gezeik als met de iPhone en hoeveel zijn er van verkocht???????

Dus wacht maar af hoeveel domme mensen er op de wereld zijn.

31.03.2010 22:02 • Roel
Ach, het is goed voor de economie zullen we maar denken. Zonder al die "domme" mensen was Nederland de crisis niet zo goed doorgekomen.

31.03.2010 22:50 • M
Ik denk dat er in de wereld wel heel veel 'domme' mensen zijn (wat is eigenlijk dom).

Want er wordt voor veel dingen waar een merk op staat te veel gevraagd.

Je kunt het natuurlijk ook zo zien: Slim van Apple om een niet nieuw product zo nieuw te laten zijn (tablet pc en laptop met draaibaar scherm waren er al veel langer).

01.04.2010 19:51 • Claws
Mensen, iedereen weet dat de iPad geen toevoeging met waarde is maar, laat mensen kopen wat ze willen. Net als dat niet iedereen naar een discount gaat voor de boodschappen omdat de verpakking en het totale plaatje ook belangrijk zijn. Zolang je het zelf niet hoeft te kopen is het toch juist goed dat het aantal gadgets stijgt?

01.04.2010 20:27 • Menno
Natuurlijk is de iPad geen perfect apparaat en niet niet voor iedereen bedoeld, maar als ik sommige van de opmerkingen hierboven lees dan hebben die mensen er maar weinig van begrepen. Ik vraag me af hoeveel van de zeurpieten hierboven zich over een jaar een van de vele iPad kloons aan hebben geschaft...

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 01.04.2010 20:30[/i]

01.04.2010 20:32 • Marc
nou kan me niet voorstellen dat ie nog slechter wordt dan de Ipad. grapje natuurlijk.

01.04.2010 21:32 • michel
@ Menno, ik denk dat er heel veel van de zeurpieten net als bij de iPhone straks in de rij zal staan.

Maar laat iedereen in zijn waarde wil je er een kopen koop er dan een het maak je niet dom, iemand dom noemen omdat de persoon iets wil kopen wat een ander niks vind is een domme opmerking.

Je mag zeggen wat je wilt voor de komst van de iPhone was het internet op je mobieltje waardeloos, er na zijn er mobieltjes op de markt gekomen zoals toestellen met Android die een andere ervaring verzorgt.

Ook toen waren er een heel hoop mensen die hun mening klaar hadden, en zie na miljoenen iPhones later heb je een hoop goede en betere toestellen.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy