Gadgetzone.nl - Home

Sitecom introduceert media-player WL-355

 18 januari 2010 19:12:12, door Robert Hagen,  


Sitecom introduceerde maandag de WL-355 Wireless Network TV Media Player. Met dit apparaat kun je draadloos films (in 1080p-resolutie), muziek en foto's, die zijn opgeslagen binnen je thuisnetwerk of op een externe harddisk of USB-stick, direct op je tv afspelen.




De WL-355 is voorzien van twee USB 2.0 poorten om bijvoorbeeld een harddisk op aan te sluiten. Een van de twee USB-poorten kan ook gebruikt worden voor de meegeleverde Wireless Dual-band Media Adapter, die het mogelijk maakt om draadloos media te streamen via de standaard 2.4 of - in combinatie met een Dual-band router - minder drukke 5 GHz-band die beter geschikt is voor het streamen van audio en HD-video. De WL-355 ondersteunt de meest gangbare mediatypen, stelt Sitecom.

De WL-355 is DLNA-gecertificeerd, waardoor je eenvoudig toegang kunt krijgen tot media op andere UPnP AV- (Universal Plug and Play Audio en Video) uitgeruste apparaten binnen het netwerk, zoals een Home Storage Center, desktop-pc of laptop, en bestanden kunt streamen zonder gebruik te maken van een computer. Net als de andere 'Smart Living'-systemen van Sitecom, onderscheidt de Wireless Network TV Media Player zich volgens Sitecom niet alleen door het gebruiksgemak, maar ook door het 'stijlvolle en exclusieve' design: het apparaat heeft een moderne behuizing in gebroken wit met 'leather'- en 'metal-look'-accenten.

Sitecom introduceert ook de WL-329SL Wireless Media Adapter 300N om de MD-270 TV Media Player te voorzien van draadloze capaciteiten, zodat je draadloos films kan streamen met HD-kwaliteit en een maximale snelheid tot 300 Mbps. De WL-355 TV Media Player (159,99 euro), MD-270 TV Media Player en WL-329SL Wireless Media Adapter 300N zijn nu verkrijgbaar en voorzien van 10 jaar garantie. De WL-355 wordt geleverd met een afstandsbediening.





zie ook Zie ook:
Sitecom komt met Wireless PC-on-TV
Sitecom introduceert Portable TV Media Player 500GB
Nieuwe mobiele router Sitecom met oplaadbare batterij
Sitecom kondigt Wireless USB Network Gaming Adapter 2nd Generation aan
Sitecom en Logitech lanceren compleet mediasysteem
Sitecom introduceert Wireless Mobile Router WL-357



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
18.01.2010 22:50 • OJ
'exclusief design'? Die afstandsbediening is exact dezelfde als van de WDTV. Het zij in een andere kleurtje, maar formaat, knoppen en icoontjes zijn gelijk.

Denk dat Sitecom niet zo rap als Western Digital zal zijn met firmware upgrades met fixes en nieuwe features.

19.01.2010 07:44 • Patrick
[quote]zodat je draadloos films kan streamen met HD-kwaliteit en een maximale snelheid tot 300 Mbps[/quote]

Lullige hiervan alleen is dat dit de theoretische maximale snelheid is die je in de praktijk zelden tot nooit zal halen. Wil je echt Bluray rips o.i.d. gaan kijken, dan zit er maar 1 ding op, aansluiten op een cat5e of 6 kabeltje (gigabit ethernet).

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy