Gadgetzone.nl - Home

Sitecom komt met totaaloplossing Smart Living

 19 augustus 2009 13:19:41, door Robert Hagen,  


Sitecom kondigde vandaag Smart Living aan, een 'totaaloplossing' waarmee je al je digitale media, zoals foto's, video en muziek, kunt organiseren en managen. Het systeem is volgens Sitecom 'ontwikkeld en ontworpen vanuit een niet-technische benadering met een focus op de behoeften van de eindgebruiker en toepassingen'.

Smart Living
Het Smart Living-concept bestaat uit vijf toepassingen: Store, Share, Play, Download en Stream Wireless. Deze vijf toepassingen maken onderdeel uit van één totaaloplossing, die een eenvoudige 'out of the box' ervaring biedt, zo laat Sitecom weten.

De focus ligt dus vooral op het gebruiksgemak. Zo zijn de producten allemaal voorzien van functionaliteit om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken en wordt alles geleverd met duidelijke handleidingen met alleen maar plaatjes. Het snel uitbreiden en upgraden van je thuisnetwerk zou ermee een fluitje van een cent zijn. "Niet techniek, maar de gebruiker staat centraal in het Smart Living concept", aldus Sitecom.





De producten
De Smart Living-lijn bestaat uit een aantal producten die volledig op elkaar zijn afgestemd: de Home Storage Center, de TV Media Player, de Wireless Media Router 300N, de Wireless Media Adapter 300N en de Portable Storage Case.

De Home Storage Center is het fundament van de Smart Living-lijn. Met de Home Storage Center kun je veilig digitale foto's, muziek en films opslaan op een centrale locatie in het netwerk en deze delen met alle gebruikers thuis.

Digitale bestanden die zijn opgeslagen op de Home Storage Center, maar ook op een desktop-pc, laptop of de Portable Storage Case kunnen via de TV Media Player direct afgespeeld worden op de tv met full HD-kwaliteit (1080p).

De Media Router – oftewel het hart van het thuisnetwerk – maakt het mogelijk om gelijktijdig digitale media te downloaden en draadloos te streamen met full HD-kwaliteit en maximale snelheden. Het voordeel van deze Concurrent Dual-band router kan worden benut door de schonere 5 GHz frequentie te reserveren voor tijdgevoelige toepassingen, zoals audio- en HD-video streaming, gaming, VoIP en downloaden zonder interrupties.

Met de Wireless Media Adapter 300N kun je de TV Media Player of een computer draadloos verbinden met de Media Router via de standaard 2,4 GHz of schonere 5 GHz frequentie, die ononderbroken prestaties biedt voor het streamen van HD-video.

Verkrijgbaarheid
De slimme Smart Living producten zijn vanaf begin oktober verkrijgbaar en voorzien van 10 jaar garantie.





zie ook Zie ook:
Rugzak OnePlus Explorer heeft niet alleen ruimte voor je smartphone
Google presenteert smartdisplay Home Hub (video)
Interesse Nederlanders in 'smart home' neemt af
SmartHalo is handige gadget voor op je fietsstuur
Mediatek onthult 10-core processor voor smartphones
Hotelketen laat gasten iPhone of Android-smartphone als kamersleutel gebruiken



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
19.08.2009 22:49 • jeroen
Kijk is aan, handig product en 10 jaar garantie. Zo hoort het.

21.08.2009 08:49 • ties2002
Maar het is wel Sitecom... vooral op het gebied van draadloos heb ik het nooit zo op Sitecom gehad.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy