Gadgetzone.nl - Home

Microsoft gaat eigen winkels openen

 15 juli 2009 23:47:23, door Robert Hagen,  


Microsoft gaat, in navolging van Apple, eigen winkels openen. David Porter, een voormalige directeur van de Amerikaanse supermarktketen Wal-Mart, krijgt de leiding over de 'Microsoft stores'. Dit zou Microsoft-coo Kevin Turner hebben bevestigd op de Worldwide Partner Conference in New Orleans.

De Microsoft-winkels moeten dit najaar hun deuren openen, mogelijk tegelijk met de lancering van Windows 7.

[Engadget]





zie ook Zie ook:
Microsoft kondigt Windows 10 aan (video)
Apple ingehaald door Microsoft, Samsung en Sony in klanttevredenheidsonderzoek
'Besturingssystemen Apple gaan in 2015 die van Microsoft voorbij'
'Apple meer waard dan Google en Microsoft bij elkaar'
'Microsoft trekt stekker uit Zune-hardware'
Microsoft breidt huurdienst Zune uit in Nederland



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (15)
16.07.2009 01:03 • loyd
flikker toch op met die MS zooi.Wie wil daar nu een winkel binnen stappen?

16.07.2009 01:11 • Maks
@ Loyd

Ja wie wil er nu iets kopen van een bedrijf dat zowat 90% van de computergebruikers in de wereld voorziet van software....? We kunnen beter de wereld volproppen met Linux, Google en Apple winkels, daar hebben die 90% die Windows hebben wat aan... stumperd...

16.07.2009 07:03 • Dus
Wederom laat MS zien hoe het niet moet, dit zal geen succes worden, wat een zielig zooitje!
Lang leven open source, Linux enz.

16.07.2009 10:27 • jarno
de oorzaak van het openen van de winkels kan ook de nieuwe zune zijn.
maar ik denk eerlijk gezegd niet dat ze hierdoor veel meer zune's gaan verkopen

16.07.2009 17:09 • hfm
Microsoft is echt niet innovatief. Bling, Zune, eigen shops enz enz enz. Ze kijken naar ander innovatieve bedrijven en proberen het succes te kopieren.

17.07.2009 13:31 • Kareltje
Net de burgerking.
burgerking plaatst zijn restaurants in de buurt van de macDonalds, omdat ze weten dat de macDonalds onderzoek doet naar het zoeken van juiste locaties. uiteindelijk valt burgerking toch weer af.

18.07.2009 00:24 • Maks
Goh goh wat een reacties weer.

Kijk, ik zal de laatste zijn die Microsoft op software-gebied de beste vind. Maar je kunt ook McDonalds niet vergelijken met Oud Sluis, en het beste setje van Sony kan niet op tegen het beste van Harman Kardon. Neemt niet weg dat Microsoft groter is dan welk concurrerend bedrijf dan ook, de Mac groter is dan Oud Sluis en Sony een omzet heeft van 100 x Harman Kardon.

Wat ik dus eigenlijk wil zeggen is dat er wel te simpel wordt beredeneerd hier. Ik zie iemand 'roepen' voor open source. Best een prima opzet natuurlijk, al is 'DUS' niet erg up to date aangezien Microsoft nu zelf ook open source gaat aanbieden, als reactie op Google, maar buiten dat, is het wel zo dat je dan dus wel altijdddd Internet nodig hebt. Is maar een detail, maar veel mensen gaan dit hekelen. En wat als je nu thuis achter de computer zit, je hebt morgen een werkstuk in te leveren, je wilt eraan beginnen en je hebt door wat dan ook, geen internetverbinding. Fijn is anders...
Hoe dan ook, of je Microsoft nu mag of niet, dergelijke winkels zijn een aanwinst. Want niet alleen kun je er zaken kopen, maar ook zaken vragen. En niet de hele wereld is computer pro.

19.07.2009 01:09 • windoos
ik ben misschien opgegroeid met windoos, maar sinds ik een laptop met vista heb, erger ik of regelmatig groen en geel dat "het beste systeem van europa" vastloopt. Zeven jaar na dato komt MS erachter dat apple ook winkels heeft. MS is wel heeeel bij de tijd! *rent naar de apple store en haalt een macbook pro*

19.07.2009 17:28 • Maks
Als je een beetje verstand in je kop had gehad, had je uberhaupt nooit Vista gekocht, bij XP gebleven of overgestapt naar Apple. Zo sneu dat Miscrosoft wordt afgekraakt maar deze slimmekoppen wel eerst Vista zelf hebben aangekocht.

Overigens, MS [u]had geen [/u]winkels nodig, aangezien vrijwel alle andere (web)winkels voor 99% Windows aanbieden.

19.07.2009 18:28 • Techmode
[quote]Maks schreef op 19.07.2009 17:28:
Als je een beetje verstand in je kop had gehad, had je uberhaupt nooit Vista gekocht, bij XP gebleven of overgestapt naar Apple. Zo sneu dat Miscrosoft wordt afgekraakt maar deze slimmekoppen wel eerst Vista zelf hebben aangekocht. Overigens, MS [u]had geen [/u]winkels nodig, aangezien vrijwel alle andere (web)winkels voor 99% Windows aanbieden. [/quote]

En hou weet je dat het een schijtsysteem word dan als je het aanschaft??? Achteraf is het makkelijk praten.

19.07.2009 20:24 • windoos
Als ik een laptop koop, dan standaard vista bij, dus kan ik wel gaan downgraden maar dat kost ook alleen maar geld, dus vergeet het maar.

19.07.2009 21:25 • Maks
Nee hoor achteraf is niet gemakkelijk praten. Elke randdebiel weet dat je nooit de eerste versie van iets moet kopen. Zelfde geldt voor bijvoorbeeld lcd's en gsm's. Wacht een maand, lees gebruikerservaringen en je weet precies wat wel en niet te doen. Gewoon fatsoenlijk boerenverstand noem ik dat.

19.07.2009 21:29 • Maks
@ Windhoos

Downgraden kost geen drol, is gewoon een optie bij de eerste installatie. Bovendien zijn er zat laptops (Toshiba Portege bv.) waar je kunt kiezen tussen Vista en XP. Mogelijkheden zat hoor, maar je moet er wel naar zoeken he...

20.07.2009 11:36 • Techmode
[quote]Maks schreef op 19.07.2009 21:25:
Nee hoor achteraf is niet gemakkelijk praten. Elke randdebiel weet dat je nooit de eerste versie van iets moet kopen. Zelfde geldt voor bijvoorbeeld lcd's en gsm's. Wacht een maand, lees gebruikerservaringen en je weet precies wat wel en niet te doen. Gewoon fatsoenlijk boerenverstand noem ik dat. [/quote]

En als je een nieuw pc nodig hebt en alleen vista te verkrijgen is en misschien op een paar pc's xp. En je zit nu wel een product te verdedigen, die het gewoon goed moet doen.

20.07.2009 12:34 • Maks
Ehm... ik verdedig nergens een product wat het goed behoort te doen. Werkelijk nergens!

Het enige wat ik stel is dat - ondanks dat iets het goed behoort te doen - het bij geen enkel merk realiteit is, ook niet bij Apple (zie Iphone). Dat je daarom dus gewoon even de kat uit de boom moet kijken en pas dan moet overgaan tot aankoop. Of dat nu Windows, Apple, Nokia of Philips is, is mij om het even.

En je kunt wel [b]vinden[/b] dat een product het stante pede goed moet doen, maar dat is geen realiteit. Ik vind ook dat mijn fiets zonder slot voor de deur moet kunnen staan zonder te worden gestolen, en dat is ook hoe de wereld zou moeten zijn, maar de praktijk is anders. Ik vind je opmerking dat iets het goed zou moeten doen, dan ook praktijkmatig verwerpelijk daar het totaal niet realistisch is.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy