Gadgetzone.nl - Home

Palm kondigt Treo 500v aan

 Gepubliceerd op 12.09.07 - door Robert Hagen,  


Palm heeft vandaag de Treo 500v aangekondigd voor de Europese markt. De Treo 500v is een smartphone die draait op Windows Mobile 6 en onder meer is uitgerust met UMTS, een QWERTY-toetsenbordje, een 2 megapixel camera, 256MB geheugen, een microSD-slot en Bluetooth 2.0. Het toestel zal aanvankelijk alleen verkrijgbaar zijn bij Vodafone (ook in Nederland).

De Treo 500v heeft een display met een resolutie van 320 x 240 pixels en 65k kleuren. Het toestel ondersteunt onder andere video-streaming, instant messaging en e-mail (Hotmail, Gmail, Yahoo!, Microsoft Direct Push). Er zijn twee verschillende modellen waar je uit kunt kiezen: een witte en een grijze. De Palm Treo 500v ligt vanaf oktober in de winkel.












zie ook Zie ook:
Breaking: HP neemt Palm over
Aandelen Palm stijgen door mogelijke overname Nokia
Palm introduceert smartphone Pixi in VS
'Hi gaat Palm Pre aanbieden'
Palm Pre synchroniseert met iTunes
Palm Pre vanaf 6 juni verkrijgbaar in VS



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (3)
13.09.2007 10:01 • Vinnie
Geweldig toestel. Het is de eerste Palm voor het grote publiek. Veel ervaring in de zakelijke wereld, nu de gewaagde overstap. Ik denk dat de Treo 500v precies voldoet aan de wensen van de markt waar Palm op mikt. Ik ga 'm gebruiken naast mijn zakelijke Palm Treo 750!!

13.09.2007 13:22 • panseketel
Beetje lomp voor consumenten. Heb liever een Nokia 6120 (Symbian)

09.03.2008 23:15 • Alexandra
Ik ben één van de personen die is overgestapt van een normale GSM naar een smartphone. Ik heb de 500v ervoor gekozen. Ik moet zeggen, ik ben zeer tevreden. Het is gewoon een simpele smartphone met camera. Het beeldscherm is bijzonder scherp (in vergelijking met mijn vorige samsung ) en het geluid is ook erg goed (MP3 e gesprek bedoel ik dan) De toetsen zijn niet extreem klein. Mensen met smalle vingers zullen er (zoals bij mij) niet echt problemen tegenkomen, maar voor de grotere handen zal het wel wat lastiger worden. In combinatie met vodafone + internet blox is het internet heel erg snel. Wel oppassen: omdat het zo leuk is ga je er misschien veel tijd aan besteden... er zit echter een limiet van 50MB op dat "zorgeloos" internet. Dat is dus wel een minpunt. Ik vind hem verder eigenlijk helemaal niet zo lomp. Eerst wel, toen ik de foto's had gezien en de filmpjes, maar toen ik hem in mijn handen had, veranderde ik vrijwel erg snel van gedachte ... Ik ben dus erg blij met mijn aanschaf.

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy