Gadgetzone.nl - Home

Motorhelm met Bluetooth van Votronic

 Gepubliceerd op 10.08.07 - door Robert Hagen,  


Votronic komt met een nieuwe motorhelm met Bluetooth. Via het zogeheten BlueBike-systeem kan de motorrijder bellen (in combinatie met een mobiele telefoon uiteraard), de telefoon bedienen, draadloos naar muziek luisteren via Bluetooth en communiceren met een eventuele passagier. Ook is het mogelijk om middels een snoer bijvoorbeeld een mp3-speler aan te sluiten.

Alleen het duurste model heeft alle genoemde mogelijkheden, er zijn ook goedkopere modellen. Zo kan je met de basishelm alleen draadloos communiceren en bellen via Bluetooth. De prijzen beginnen bij 350 euro.

[Newlaunches.com]





zie ook Zie ook:
Autoradio Clarion met SD en Bluetooth
Sony autoradio met Bluetooth
Audi Q7 met Bluetooth en camerasysteem
Achteruitkijk spiegel met Bluetooth



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (8)
10.08.2007 22:33 • DDmen
Leuk idee maar als je te hard je muziek heb staan en erkomen ambulances om je heen wat dan? reageerd hij daarop? denk t niet slim idee omdat wat zachter te zetten. ook dat bleutooth is raar want alsik al fiets heb ik al vaak zat dat me bleutooth golfneit aankomt door de snelheid.

11.08.2007 08:55 • Tim
@DDmen Het geluid te hard zetten geeurt regel matig in auto's en die horen dan ook de ambulance niet. Het is gewoon een kwestie van goed opletten en dat moet gewoon altijd!

13.08.2007 07:48 • Toto
Vaak hoor je door de ambulance de auto's niet meer

13.08.2007 11:10 • Martijn
Beter zo dan andersom Toto. Achterlijke lui ook altijd die stereotypes die in hun VW Golfjes perse hele harde -wasmachine achtige- boem boem muziek moeten draaien. In hun wereldje voelen ze zich heel wat maar in de werkelijkheid is het super link en onprettig om bij in te zitten.

In het geval van dit product zou de geluidsisolatie juist minimaal moeten zijn en zou er een serieus limiet op moeten zitten!

13.08.2007 14:49 • Toto
Ik heb ook een pesthekel aan dat volkje. Lawaaiige stinkende uitlaatjes, en het eeuwige petje. Alsof je last van de zon kunt hebben met die dichtgeplakte raampjes. Vernietigen die wagens, en de eigenaar verplicht terug op een driewieler, net als een echte kleuter.

13.08.2007 19:19 • belalqayoumi
wat je niet allemaal kunt met Bluetooth

13.08.2007 21:09 • Martijn
Traag, on-consistent gegeven overdragen en storen bij elk ander apparaat dat een 2,4Ghz frequentie zend zoals wifi en draadloze randapparatuur. Geschikt voor het overdragen van <10MB bestanden. Niet geschikt voor het beluisteren van muziek of het aansturen van randapparatuur. [i](Mits je natuurlijk ruk hebt aan kwaliteit en alles doet om nerd te zijn!)[/i]

20.08.2007 18:07 • dominic
dit bestaat all langer je hebt ze ook los die heb ik zelf en no lan kan zit all een voorbereiding in kan je er zo in klikken

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy