Gadgetzone.nl - Home

Foto's en video Apple iPhone (video)

 Gepubliceerd op 09.01.07 - door Robert Hagen,  


Het Amerikaanse weblog engadget heeft een aantal foto's gemaakt van de Apple iPhone. De complete foto-gallery kun je HIER bekijken. Ook is er een videofilmpje op YouTube over de interface van de iPhone. Check deze video hier!

Op de website van Apple kun je inmiddels alles vinden over de iPhone.

zie ook Zie ook:
Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
Jongeren hebben meer dan 2.000 euro over voor nieuwste iPhone
iPhone Xr is 'betaalbaardere' iPhone X (video)
Apple presenteert iPhone Xs en Xs Max (video)
Gouden 'iPhone Xs' kost 111.000 euro
Motorola lanceert iPhone X-kloon P30Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (31)
09.01.2007 22:22 • GBosch
Nice!! Alleen veeeel te duur! Geen iPhone voor mij!

10.01.2007 00:27 • Martijn
telefoon zelf vink niet wat.. interface leek me eerst ook akelig maar het sliden door de album-covers zag er goed uit! Maargoed.. koop je daar een telefoon voor? Dacht 't niet.. En de audiokwaliteit zou net als andere Apple (iPod) producten ook wel niet hoogstaand zijn! Nee als telefoon is dit waardeloos!

10.01.2007 10:30 • einstein
Ik heb het zowieso niet zo op 'gecombineerde' apparaten. Ze zijn zonder uitzondering nooit ergens heel goed in.

10.01.2007 10:47 • Menno
Ik normaal ook niet maar hier lijkt toch wel erg goed over nagedacht. Het zou wel eens de eerste echt goed bruikbare gecombineerde gsm/pda/mp3speler kunnen worden.
Alleen jammer dat er geen GPS in zit, de capaciteit niet wat hoger is en de batterij niet wat langer meegaat (maar dat zijn leuke verbeteringen voor de tweede generatie).

10.01.2007 12:33 • Martijn
Hmm helemaal eens met einstein in dit geval! Vaak zijn ze nog goed op 't gebied waar ze zich normaliter mee bezig houden maar Apple's iPod was ook al een flop (kwalitatief) dus ik verwacht hier niet veel goeds van! Nej ik kan dit toestel niet echt serieus nemen!

Ik merkte trouwens op dat de speaker en de mic van deze telefoon allebij in de onderkant zitten. Dus volgens mij hoort de persoon die je belt zichzelf nog beter dan jij die persoon..

Blits apparaatje van buiten.. onpraktisch apparaatje van binnen! maar goed met het hele internet al meer dan een jaar bezaaid met de term iPhone, het meeliften op het iPod succes en de typisch Amerikaanse overdone presentatie gaat hij wel populair worden ben ik bang van!

10.01.2007 14:55 • Raskill
Wow, prachtig ding! Maar heb al een LG 'Chocolate en die vind ik toch mooier!

10.01.2007 15:05 • jaja
wat zijken jullie man dit is ect wel een mooi telefoon alleen word het nog afwachten. dus je kunt u nog niet je oordeel velllen

10.01.2007 18:04 • Jagshemash
Dit 'ding' is gewoon veel te duur. Ik ben zoiezo niet weg van Apple, en geef ook einstein groot gelijk. Kortom, gezeik kan je het niet noemen anal fabeet. We weten al bijna zeker dat jij een Ipod hebt.

10.01.2007 18:12 • ofniet
er zijn veel ipodhaters op gadgetzone dat blijkt op elk moment dat er een artikel als deze komt. Deze telefoon heeft een perfecte prijs/kwaliteit verhouding. 8 gb intern geheugen!, wifi!, 3.5 mm jack ingang noem maar op en dat in zo'n klein dingetje en dan komt iemand nog es zeuren om gps.

Als je er geen verstand van hebt kom dan niet zeiken omdat je geen ipod kan betalen, of om een andere reden een hekel hebt aan apple.


10.01.2007 19:18 • wtr
daar heeft ofniet best wel een punt er word hier veel commentaar gegeven op apple en ipod. Ipod heeft inderdaad wel wat mankementen maar iets wat gewild is, daar gaat de prijs meestal van omhoog en de ipod heeft iets van wat heet "design" dus kan de prijs ook weer omhoog.

Wat ik eigenlijk gewend ben van ipod is weinig mogelijkheden maar wel een flinke prijs. en in dat opzicht vind ik de iphone niet passen hij heeft flink wat mogelijkheden die ik leuk/handig/grappig/nuttig vind en daar is een telefoon tegenwoordig toch voor?

10.01.2007 21:16 • Jagshemash
wtr, wat is dat nou weer voor een onzin. iPods worden voornamelijk gekocht door mensen die niet verder kijken als hun neus lang is. Ze zien iemand anders (van de velen) met zo'n 'hippe' mp3 speler, en schaffen er zelf ook 1 aan (om bij die velen te horen). Zonder dat ze enige research doen op het internet of dergelijke.

Natuurlijk zijn iPods apparaten met een mooi design, interface etc. Maar gaat het daarom? Geef mij dan maar Iriver of een IAudio, die tenminste Ogg kan afspelen een subliem geluidskwaliteit heeft. En overigens ook een uitgebreid custom regelbaar equalizer, en vele andere opties heeft.

Die hele commotie rond de iPhone snap ik zoiezo niet, weer een andere item van Apple die publiciteit vraagt bij de wtr-ofniet-jaja mensjes. Het komt zelfs op het nieuws..

kortom: Apple weet dat mensen hun telefoon gaan kopen, omdat hun iPods ook zo een gigantisch succes is/was. Logisch dat ze hun prijs omhoog gooien. En kom op volgensmij is koreaan een stuk duurder als een amerikaans product ofniet?

10.01.2007 22:22 • slimsam
ga alsjeblieft niet als gast zeggen dat wij geen verstand hebben, ik kan je 5 regels lopen dissen maar ik hou het liever formeel

Ik heb niets tegen apple, ik heb iets tegen Ipod en dat is een groot verschil. APPLE heeft nu een nieuwe telefoon gemaakt ik vind hem helemaal niet slecht, netals wat menno zei dit is toch echt wat de meerderheid van de mensen willen qua specs.

11.01.2007 13:34 • Martijn
Hey begrijp mij ook niet verkeerd.. Apple over het algemeen maakt ook zeker top producten.. iPod was gewoon slecht EN een overhyped product.. en toevallig is dit nu weer iets waar ik echt op tegen ben!

11.01.2007 16:58 • ofniet
Ik zeg alleen dit: ipod is niet slecht prijs/kwaliteit, daarover zullen meningen vast verschillen.

Iphone is zonder twijfel zeer goed vergeleken met wat er momenteel op de markt is. de prijs is ook relatief laag in vergelijking met andere telefoons van dit moment. bijvoorbeeld de samsung i320 die 8gb heeft komt binnenkort uit voor een prijs van rond de 800 euro. dan is dit in vergelijking een koopje als je samsungs telefoon ziet : http://www.telecomwereld.nl/n0000890.htm

of niet?

11.01.2007 18:08 • Jagshemash
wat is het moraal van je post?

11.01.2007 23:44 • ofniet
Dat mensen niet zo moeten zeuren op ipod en apple en ''moeten'' accepteren dat dit toch echt een erg goede telefoon is voor een relatief lage prijs.

11.01.2007 23:52 • Martijn
[quote]Iphone is zonder twijfel zeer goed vergeleken met wat er momenteel op de markt is.[/quote]

Twijfel: Moet alles wel in 1 apparaat? Heb je dat alles nodig? Of is dat alles puur show?! Heh?!

12.01.2007 10:48 • bart
naja ik persoonlijk hou zeker wel van dat soort apparaatjes tis misschien onzin voor veel mensen maar ik zou zoiets zeker graag willen hebben.

12.01.2007 14:44 • Michel
Wat een onzin lees ik hier zeg!

Man man, echt weer hollands gekneuter.
En waarschijnlijk ook allemaal Windows-meelopers met blauwe schermen en vastloop Explorers?

Ik schrijf dit berichie op een DELL, maar heb sinds een paar maanden een MAC Mini, een iBook en nog een Mac Mini voor m'n dochter. Dus ik ken heel goed het verschil tussen beide systemen.

Na al die jaren Microschoft is het nu feest hoor. MAC OS X (Tiger) is een breeeeeze...
Doet alles wat Windows belooft. Hihi
Sluit een printer aan. Hij herkent 'm. Sluit een mobieltje aan, hij herkent 'm etc. Toen ik de Mac Mini op m'n Sharp 84cm LCD-TV aansloot, kwam ie ook weer met het juiste typenummer!!!
Zonder enige driver te installeren!!!
Bluetooth? Standaard!
Ik kan m'n mobieltje als afstandsbediening gebruiken voor iTunes.
M'n laatste ervaring met een Bluetooth adapter op Windows was, dat ik eindigde in een blauw scherm en Windhoos opnieuw kon gaan installeren.

Virussen, ad-ware, malware etc. heb ik nog niet gezien. Al die exe bestanden die die sites installeren doen zowiezo al helemaal niks.
Ongeauthoriseerd bestanden installeren kan trouwens niet eens. Hij vraagt altijd on je ADMIN wachtwoord. Hebben ze in Vista dus ook weer gepikt. Widgets zijn makkelijk, Vista toch weer gepikt, Spotlight is té gek, Vista ook weer gepikt, en ga zo maar door.

Wisten jullie dat Windows 95 ook wel Apple 84 (de Macintosh) werd genoemd? Dat zegt wel genoeg denk ik. Ze pikken alles van Apple, maar ze voeren het slecht uit.

En iPod?
Echt, iPod is geen gewone MP3speler. Hij is zoals zo'n ding hoort te zijn. Simpel, robuust, simpel te bedienen, duizenden randapparaten en fantastische software. Kraak de iPod niet zomaar af omdat je 'm niet kunt betalen. Leen zo'n en kom dan met je oordeel. Is niet voor niks de bestverkochte in de wereld.
Wil iemand nog een Zune van Bill?

Dan lees ik ook nog iets over MP3 en geluidskwaliteit. Sinds wanneer is MP3 kwaliteit??? Misschien is AAC zelfs wel beter, maar weet ik niet zeker. Wel beter bij gelijke bestandsgrootte, dus in verhouding beter?

Al dit soort apparaten valt en staat met de software. In feite maakt de software het succes van het apparaat. En daar is die van Apple ook weer de beste. Er is geen enkele MP3speler fabrikant die zulke software heeft als Apple's iTunes.
Dat weet Bill ook met z'n Mediaplayer. En als iPhone met iCal komt, komt er ook iCal voor Windhoos en dan vrees ik hetzelfde lot voor Outlook.

En laat die gave iPhone nou ook nog eens met iTunes gaan werken.
Dat wordt helemaal toppie! Alle software wordt dus via iTunes up to date gehouden en ook firmware-updates.
Waarschijnlijk zullen er dan ook applicaties via iTunes te koop zijn.
Kun je dus installeren wat JIJ wil. Té gek toch? OS X dé nieuwe standaard voor telefoons? Poor Bill.

En multifunktionele telefoons? Ik vind het juist hartstikke mooi. Heb nu de Sony W800i Walkman. Gebruik 'm als telefoon, Mp3 speler, camera, radio en afstandsbediening. Makkelijk toch?

Ipod is TOPPPPPPPP!!!!!!
Apple is TOPPPPPPP!!!!
En MAC OS X is SUPERTOP!!!!! (Waar Vista alweer de zoveelste Apple kopie van is) Wel pech voor Bill, want deze lente komt OS X Leopard uit. Zullen weer een hoop dingen in te vinden zijn waar Microsoft over 5 jaar pas weer mee aankomt als "NIEUW!!!"

Ergo, ik ben na meer dan 20 jaar en heel wat PC's ervaring aan het overstappen naar MAC (dat heet een switcher dus), en ik vrees dat deze DELL in niet al te lange tijd op Marktplaats staat.

Echt. Apple is geen systeem. Apple is een visie. De spullen moeten jou dienen. Jij niet je spullen. Vandaar de slogan: "Get a life, get a Mac".
Gevaar is dan wel: Once you go MAC, you never go back!

Dus ga allemaal eens naar een Apple-center of naar de MediaMarkt, kruip achter 1 van die iMacs en laat hier dan je oordeel "horen". Wedden dat je een switcher wordt?

Het unieke iGevoel kun je hier alvast opdoen: [url]http://www.kmac.nl/podcast.php[/url] of als je geen iTunes hebt (meen je niet) op [url]http://www.kmac.nl/download.php?f=026&q=l[/url]

12.01.2007 15:49 • Michel
Foutje van mij.
Moet je natuurlijk wel bij aflevero 1 beginnen.

[url]http://www.kmac.nl/index.php?option=com_content&task=view&id=14&Itemid=33[/url]

12.01.2007 16:44 • Jagshemash
Lees eerst de andere posts voordat je een gigantisch bullshit verhaal verteld. We hebben het over de Ipod/Iphone, de andere Apple producten staan er buiten. Dus wij hoeven niks van je Apple geilheid te weten.

Leen zelf maar van iemand maar eens een iAudio/iRiver/Samsung wat dan ook en vergelijk het eens, voordat je brak uitkraamd.. ooh nee, dat doen Ipod owners niet. Omdat ze toch 'weten' dat hun Ipod beter is.

Voor de geluidskwaliteit doen jullie het idd niet, want 99 procent heeft nog de standaard oordopjes.

OGG is beter dan mp3, en het bestandje ook? of heb ik het mis.. huh!?

12.01.2007 17:20 • Michel
OGG, leuk maar waar gebruik je het mee?
Geen enkel serieus programma werkt ermee.

Wat dat lenen betreft: Ik heb genoeg van dat soort MP3spelers uitgeprobeerd. Ze waren of onhandig, of vrijwel niet te lezen schermpjes, onwijs lang door lijsten met muziek "fietsen", batterijen-vreters, bagger-software etc.

En de oordopjes zoals jij ze noemt (zegt eigenlijk al genoeg) die je bij die apparaten krijgt liggen bij het Kruidvat ook.

Zou ik je adviseren om eens uit te gaan kijken naar Koss Portapro, Koss KCS, Sennheiser PX100 of MX450. Ik heb ze allemaal liggen hier, dus ik weet wel degelijk waar ik het over heb. En welke heb jij dan?

Maar wat heb jij nou eigenlijk ooit getest????????

12.01.2007 23:41 • Noekie
[b]Jagshemash: We hebben het over de Ipod/Iphone, de andere Apple producten staan er buiten[/b]

Ik denk dat je hier fout zit.
De motor en kracht van de ipod is itunes. Bij de iphone is het itunes en mac os x. Wel eerlijk blijven
13.01.2007 00:58 • Jagshemash
wtf lul je noekie, ik heb het niet eens over itunes gehad. En lees jij mn post over die oordopjes maar nog een keer gast.

nutteloze discussie dit.

14.01.2007 13:01 • joram
michel je ownt

18.01.2007 00:58 • Joren
Je hebt je punt absoluut gezet michel! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

31.01.2007 13:14 • David
ik ben 100% eens met michel
apple is een wereld merk

03.02.2007 16:46 • Matinique
Apple is de boem! Alleen hoop ik dat er een opvolger van de ipod komt en niet alleen iphone want 8gb is wel niet zo veel in vergelijking met mijn 80gb ipod en ik hoop dat er ook touchscreen in zit! Maar de iphone ik ga hem zeker halen want heb nu een NOKIA 8800SIROCCO en mooi is hij wel maar niet al te veel opties en de iphone is mooi en opties in overvloed!!!

03.03.2007 14:52 • cros
ik denk dat Jagshemash een beetje gedist is

30.05.2007 20:54 • de_LZ
komt erg dicht bij de psp aangezien ze bezig zijn om het mogelijk te maken om te bellen met de psp,en er een camera voor is en een VEEL groter scherm heeft

als ik moest kiezen blief ik bij men psp

28.05.2008 19:56 • -
hij is zo leuk
ik heb hem ook wel even kijken hoe hij werkt maar veder is het echt een supper ding!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

30-01Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)

30-01Elektrische Hummer bevestigd door GMC (video)

30-01Zo ziet de eerste smartwatch van Oppo eruit

24-01Maak je eigen Raspberry Pi mini-arcadekast

07-01Sony verrast op CES met elektrische auto Vision-S (video)

20-12Hyundai laat 'vliegende auto' zien op CES 2020

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Sony komt weer met fantastisch PS4-reclamefilmpje!
Sony komt weer met fantastisch PS4-reclamefilmpje!
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
PlayStation 4 is op één na best verkochte console aller tijden PlayStation 4 is op één na best verkochte console aller tijdenDe Sony PlayStation 4 is de op één na best verkochte gameconsole aller tijden. Dit kwartaal gingen 2,8 miljoen exemplaren van de PS4 (en PS4 Pro) over de toonbank, terwijl in het vorige kwartaal al de mijlpaal van 100 miljoen werd bereikt. Daarmee passeerde de PS4 de eerste PlayStation, waarvan er 102,5 miljoen zijn verkocht. »
Chinese smartphones
Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa
Xiaomi komt met nieuwe 256GB-versie Redmi Note 8 Pro Xiaomi komt met nieuwe 256GB-versie Redmi Note 8 Pro
Blackview introduceert A80 Pro Blackview introduceert A80 Pro
Vivo S5 laat niet lang meer op zich wachten Vivo S5 laat niet lang meer op zich wachten
 Meer nieuws over Chinese smartphones 
Nostalgie
Toshiba A100F kleinste full HD camcorder Toshiba A100F kleinste full HD camcorderToshiba heeft de kleinste full HD camcorder ter wereld aangekondigd, de A100F. Deze is voorzien van een 1,8 inch harddisk met een capaciteit van 100GB, een 1/3 inch CMOS-sensor, een SDHC-slot, een 3 inch lcd-scherm en 10x optische zoom. Het apparaat kan video opnemen met een resolutie van 1920 x 1080 met 60fps en 16bit/48kHz Dolby digital stereo-geluid (384kbps). Daarnaast kun je er foto's mee maken met een resolutie van 2 megapixels. »
Volg Gadgetzone 

GADGETZONE © 2005-2019
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy