Gadgetzone.nl - Home

CeBIT: De grootste tv's ter wereld

 Gepubliceerd op 12.03.06 ,  


Op de CeBIT hadden we eindelijk de kans om met onze eigen ogen de grootste tv's ter wereld te aanschouwen. Op de stand van Samsung was het dringen om een goede foto te kunnen maken van de 102 inch (259 cm) grote plasma-tv van het Zuid-Koreaans merk. Samsung dacht even de grootste tv ter wereld te hebben, maar Panasonic maakte er een die precies 1 inch groter is.

Op beurzen staat bij de 102 inch plasma-tv van Samsung nu voortaan '`s werelds eerste 102 inch plasma-tv'.











Op de Samsung-stand stonden ongelooflijk veel mooie tv's. Zo zagen we ook dit schitterende witte toestel met een scherm van 32 inch (81 cm) en een contrastverhouding van 5000:1. Deze tv heeft verborgen ingebouwde speakers en de zogeheten DNIe (Digital Natural Image Engine) beeldtechnologie. Naar verwachting is deze tv vanaf dit voorjaar verkrijgbaar in Europa.








Verder was op de Samsung-stand een aantal mooie homecinema-opstellingen te vinden, zoals deze:







Zoals gezegd zagen we op de CeBIT ook de 103 inch (261 cm) HD plasma-tv van Panasonic. Op de foto kun je niet goed zien hoe groot dit apparaat in werkelijkheid is. Groot is niet eens het juiste woord, deze tv is eerder kolossaal. Met dit toestel heb je echt een privébioscoop.









zie ook Zie ook:
Oprolbare oled-tv LG vanaf komend voorjaar al verkrijgbaar (video)
Samsung presenteert mogelijk deze maand 8K QLED-tv
Samsung Frame TV lijkt bijna écht op een schilderij
Man integreert Chromecast in ouderwetse beeldbuis-tv (video)
Nieuwe tv Samsung buigt op commando (video)
Panasonic kondigt op Firefox OS draaiende smart-tv's aan



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (13)
12.03.2006 23:07 • Patrick
Die 103 is is inderdaad Huge! Maar onderschat inderdaad de witte Samsung niet. Dat ding had echt een waanzinnig mooi beeld en een fantastische kijkhoek van praktisch 180 graden (178 voor de cijferneukers). Het beeld was superscherp en heel kleurrijk! Wat dat betreft doen de LCD's in mijn beleving bijna niet meer onder voor de good old CRT's!

27.09.2006 08:57 • baris
ja het ziet wel mooi uit maar waar kun je die tv leggen dn daar heb je speciaal tafels nodig in me mtoekomst wil ik een oook grote kopen omdat ik hel leuk vind voetballen met een grote tv drm hab ik op google die site gezicht

12.02.2007 15:23 • viper
jooo daar worden porno films wel in eens hee realistisch hahaha lol

29.05.2008 20:02 • Fatimaaa
Ik heb een veeeeeeeeeeeeeeeeeeélgrotere tv gesien bij de media markt in roermond! :mrgreen:

04.02.2009 12:19 • poen
jezus wat een laag niveau hier man. Geen van jullie spreekt normaal NL?
en;
"Ik wil ook een grote kopen"? Denk je nou echt dat die 100inch+ modellen zijng emaakt voor de normale consumenten markt..? Natuurlijk niet. Heb je wel is zon model gezien in het echt? (inclusief verplichte standaard/meubel....) die pas geen deur en geen raam door.... Plafond is waarschijnlijk niet eens hoog genoeg. Plus dat je het lelijkste beeld ooit krjigt met zon formaat in een gemiddelde woonkamer. Nee; is puur voor commercieel doeleinde. (hooguit seminars/conventies/bedrijven etc die tot aanschaf overgaan) Dis is pure IMAGE-pushing en een mediatrekker.

En Fatima. Nee die was niet groter bij de media markt. Dat was het Panasonic-model alleen adn zelfs al verouderd. Op de screens bij deze topic lijken de modellen gewoon kleiner. Puur gezichtsbedrog.

Greetz.

04.04.2009 21:46 • willem
ik wil een 390 cm en die zal ik wel krijgen

18.08.2009 13:45 • CTCH
Mijn deur is groot zat hoor!

29.07.2010 21:57 • Littlesmal
[quote]poen schreef op 04.02.2009 12:19:
jezus wat een laag niveau hier man. Geen van jullie spreekt normaal NL? en;"Ik wil ook een grote kopen"? Denk je nou echt dat die 100inch+ modellen zijng emaakt voor de normale consumenten markt..? Natuurlijk niet. Heb je wel is zon model gezien in het echt? (inclusief verplichte standaard/meubel....) die pas geen deur en geen raam door.... Plafond is waarschijnlijk niet eens hoog genoeg. Plus dat je het lelijkste beeld ooit krjigt met zon formaat in een gemiddelde woonkamer. Nee; is puur voor commercieel doeleinde. (hooguit seminars/conventies/bedrijven etc die tot aanschaf overgaan) Dis is pure IMAGE-pushing en een mediatrekker. En Fatima. Nee die was niet groter bij de media markt. Dat was het Panasonic-model alleen adn zelfs al verouderd. Op de screens bij deze topic lijken de modellen gewoon kleiner. Puur gezichtsbedrog.Greetz. [/quote]

Dat is niet waar!

Het beeldkwaliteit van de parasonic 103 inch is echt geweldig! Vandaag gezien in de mediamarkt in Den Haag. Ik zou het niet onderschatten!

09.12.2010 10:41 • Dion
het is sowieso voor de consumenten markt bedoeld, want ze zijn gewoon te koop bij mediamarkt en te bestellen via diverse websites.
Ook heeft B&O ondertussen een televisie gemaakt die 103 inch bedraagt. Alleen kost deze waarschijnlijk net zo veel als een appartement... of twee..

03.06.2011 16:35 • ikweethetbetr
Er bestaan tv's vam 4 meter breed nu in Juni 2011 deze onzin is al oud

03.06.2011 21:18 • Techmode
ja, 5 jaar geleden?

07.08.2012 21:13 • sarha
nice tv mij moeder wij hem kopen alleen vond het een beetje te groot
In de winkel was het wel supper nice beeld, maar lijkt mij een beetje te ovedreven groot

03.04.2013 18:00 • ewa
kk dik zo'n groot scherm zwaar relax, love it

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy