Gadgetzone.nl - Home

HBO laat je zelf volgorde van nieuwe serie 'Mosaic' bepalen (video)

 12 november 2017 23:26:30, door Robert Hagen,  


HBO komt met een nieuwe serie, genaamd Mosaic, waarvan je zelf de volgorde van de afleveringen kunt bepalen. De serie is geregisseerd door Steven Soderbergh, bekend van onder meer de film Ocean's Eleven, en heeft Sharon Stone, Beau Bridges en Paul Rubens in de hoofdrollen.



Mosaic is niet te bekijken op de manier waarop je dat gewend bent, maar alleen via een gelijknamige app. In die app kun je naar de verschillende onderdelen van het zeven uur durende verhaal navigeren. Pas nadat je een deel hebt gekeken, worden andere delen vrijgegeven.

Het verhaal gaat over een mysterie en is net zo groots aangepakt als andere grote series van HBO, dat onder meer ook Game of Thrones en Westworld produceert. In het begin ligt de focus van het verhaal op drie personages: kinderboekenschrijfster Olivia (Sharon Stone), aankomend artiest Joel (Garrett Hedlund) en een potentiële minnaar van Olivia, Eric (Frederick Weller). Nadat je het begin gezien hebt, kun je voor het volgende deel kiezen vanuit wiens perspectief je verder wilt kijken, dat van Joel of Eric. Al naargelang het verhaal verder gaat, komen er uiteraard nieuwe personages bij.



Volgens regisseur Steven Soderbergh zorgt het veranderen van het perspectief terwijl je kijkt ervoor, dat je anders op het verhaal kunt reageren. "Mosaic gaat over een innerlijk bewustzijn van hoe subjectief onze ervaringen zijn", stelt hij.

Soderbergh ontwikkelde de app samen met screenwriter Ed Solomon (Men In Black) en media- en technologiebedrijf PopOp. Het doel was om een unieke beleving op het gebied van storytelling te creëren. Zo is het kiezen van het perspectief niet de enige interactie. Tijdens het kijken, kun je ook kleine onderdelen ontdekken als video's, audiofragmenten en e-mails, waarmee je nog dieper in de wereld van de personages kunt kijken.

Overigens zal Mosiac eind januari ook als 'normale', zesdelige serie op televisie komen.








zie ook Zie ook:
HBO kondigt 'Game of Thrones'-spin-off 'House of the Dragon' en HBO Max aan
Warme lunch dankzij USB-lunchbox van Thanko



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy