Gadgetzone.nl - Home

Peperdure sportauto's te koop via 45 meter hoge 'automaat'

 16 mei 2017 22:54:28, door Robert Hagen,  


Een verkoopautomaat voor peperdure Ferraris en Lamborghinis? Het klinkt als een grap, maar het bestaat echt. In Singapore kunnen rijkaards sinds kort een nieuwe sportbolide uit een 45 meter hoge toren halen die er van een afstandje uitziet als een automaat vol speelgoedautootjes.



Autohandelaar Gary Hong kwam dan ook op het idee voor de opmerkelijke toren in de speelgoedwinkel, waar hij met zijn zoontje een verticale kast met Matchboxautootjes zag staan. In Singapore is weinig ruimte beschikbaar voor een autodealer. De hoogte in gaan met zijn dure auto's leek de 45-jarige directeur van Autobahn Motors dus een goede oplossing voor dit probleem.

In de toren staan maar liefst zestig verschillende sportauto's, van de nieuwere Lamborghini Aventador tot de klassiekere Ferrari 512M. Door op een knop te drukken in een app, kun je de auto waarin je geïnteresseerd bent naar beneden halen om hem beter te bekijken, een testrit te maken of om hem te kopen. Tijdens het wachten kun je een videofilmpje over de betreffende auto bekijken.

Uiteraard is het niet helemaal self-service, medewerkers houden een oogje in het zeil als klanten om een auto vragen. Overigens is dit niet de eerste automaat voor auto's, ook in onder meer de Verenigde Staten en Japan zijn dergelijke gebouwen te vinden, maar die van Hong is waarschijnlijk wel de hoogste en meest innovatieve.



[bron]





zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy