Homecontact  rss-feed  Twitter  Facebook
UberEATS start met gratis bezorging in Amsterdam

 27 september 2016 12:48:46, door Robert Hagen 

Thuisbezorgd.nl krijgt er een concurrent bij in Nederland. Op donderdag 29 september gaat namelijk UberEATS in Nederland van start met on-demand maaltijdbezorging. Via de speciale UberEATS app kunnen inwoners van Amsterdam dagelijks tussen 11.00 uur 's ochtends en 23.00 uur 's avonds eenvoudig maaltijden bestellen.De komende maanden brengt UberEATS geen bezorgkosten in rekening voor gebruikers en vraagt op dit moment geen minimum bestelbedrag. Het is daarom niet nodig om extra - vaak overbodige - items aan de bestelling toe te voegen. UberEATS gaat van start met "een breed scala aan kwalitatief goede Amsterdamse restaurants".

Volgens Marco Knitel, General Manager UberEATS Nederland, maken tienduizenden mensen in Amsterdam nu al gebruik van de Uber app voor het bestellen van een rit via een simpele druk op de knop. "Op exact dezelfde manier gaan we nu ook maaltijden tot aan de voordeur brengen. Uber vervoert al vier jaar mensen in en rondom Amsterdam en kent iedere kilometer van de stad als geen ander. Met deze kennis en expertise kunnen wij on-demand maaltijdbezorging efficiënter maken en de Amsterdammer een betaalbaar maar kwalitatief goed alternatief bieden."

Gebruikers van het reguliere Uber platform kunnen na het downloaden van de UberEATS app inloggen met hun bestaande account. Ook kan er besteld worden via www.ubereats.com. Maaltijden bestellen via UberEATS gaat net zoals het bestellen van een Uber rit. Gebruikers selecteren het restaurant en gerecht naar keuze, volgen de status van hun bestelling via de app, zien live op de kaart waar de bestelling is en een UberEATS fietskoerier levert de maaltijd voor de deur af. Net als bij de Uber app wordt de bon naar het e-mailadres van de gebruiker gestuurd.

Aanstaande donderdag lanceert UberEATS overigens niet alleen in Amsterdam, maar ook in Dubai en Johannesburg. Daarnaast zal UberEATS voor het einde van het jaar ook in Brussel en Stockholm de deuren openen. UberEATS is op dit moment beschikbaar in 36 steden verdeeld over 9 landen.apps
 
ouder artikel   nieuwer artikel

zie ook Zie ook:

comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
16-05Bluboo komt met 'randloze' smartphone S1

16-05Peperdure sportauto's te koop via 45 meter hoge 'automaat'

22-03Maze Blade moet meest betaalbare 'designsmartphone' worden

21-03Christiano Ronaldo promoot nieuwe smartphones Nubia

20-03'Nieuwe tablet ASUS krijgt 12-core processor'

20-03Smartphone Xiaomi Mi MIX 2 bijna zonder rand om het scherm (video)

01-12HBO ontwikkelt virtual-realityversie van tv-serie Westworld

21-11Met AirSelfie-smartphonehoesje heb je altijd een cameradrone bij je (video)

 
mobiele telefoonstabletcomputersgames en consolesdigitale camera's en camcorderslaptops en netbooksaudio-apparatuur
televisiesopslag-apparatuurwearablesauto's en navigatiesystemenaccessoiresoverig
Volg Gadgetzone

Terug in de tijd...
Panasonic Lumix DMC-FX100 met 12,2 megapixel CCD
Panasonic Lumix DMC-FX100 met 12,2 megapixel CCDDe nieuwe Panasonic Lumix DMC-FX100 is een compacte digitale camera met een 1/1,72 inch grote CCD met een resolutie van maar liefst 12,2 megapixels. Ook heeft het toestel een 28 mm Leica DC groothoeklens met 3,6x optische zoom, de VE III-processor en de Mega Optical Image Stabilizer van Panasonic. »

 

GADGETZONE © 2005-2016
Algemene voorwaarden
Tip ons!
Contact

Twitter Facebook RSS-feed