Gadgetzone.nl - Home

Motorola kondigt nieuwe Moto 360-smartwatch aan en komt met 'Sport'-versie

  2 september 2015 22:45:22, door Robert Hagen,  


Motorola heeft een nieuwe versie van zijn populaire Moto 360-smartwatch geïntroduceerd. Deze zal verkrijgbaar zijn in twee verschillende maten, een van 42 mm met een 1,37 inch scherm en een van 46 mm met een 1,56 inch scherm. Ook komt Motorola met de Moto 360 Sport, een model dat geschikter is om te dragen als je gaat sporten.



De nieuwe Moto 360 heeft een vernieuwd design en is op tal van manieren aan te passen aan je eigen smaak. Zo is het verwisselen van het bandje vergemakkelijkt en zijn er verschillende kleuropties, waaronder rood goud. Dit en de kleinere maat moet er onder andere voor zorgen dat de Moto 360 ook aantrekkelijker is voor vrouwen.

Het scherm van de Moto 360 is helaas nog steeds niet helemáál rond, met aan de onderkant een zwart balkje. Motorola zegt wel over een volledig rond scherm te hebben nagedacht, maar dat dit ten koste zou zijn gegaan van het compacte formaat. Het scherm van het 46 mm-model heeft een resolutie van 360 x 330 pixels, terwijl het kleinere model een resolutie heeft van 360 x 325 pixels.

De hardware aan de binnenkant heeft een upgrade gekregen. De Moto 360 beschikt nu over een 1,2 GHz Snapdragon 400-processor, 512 MB werkgeheugen en 4 GB opslagcapaciteit.

Moto 360 Sport
De Moto 360 Sport is gebaseerd op de 42 mm-versie van de nieuwe Moto 360 en is gemaakt van een rubberachtig materiaal in plaats van metaal en leer. Er zit een ingebouwde gps-chip in voor het bijhouden van je sportprestaties en je kunt er muziek op afspelen en direct naar je Bluetooth-koptelefoon sturen; je smartphone heb je dus niet meer nodig tijdens het sporten. Ook zit er een nieuw 'AnyLight'-display op, dat ook bij fel daglicht goed afleesbaar zou zijn.



De nieuwe Moto 360 zal in de Verenigde Staten verkrijgbaar zijn voor prijzen variërend van 299 tot 429 dollar. Hoeveel de Moto 360 Sport gaat kosten, is nog niet bekend.





zie ook Zie ook:
Smartwatch Moto 360 met behulp van 3D-printer veranderd in zakhorloge
'Smartwatch Moto 360 goedkoper dan verwacht'
Motorola kondigt stijlvolle Android Wear-smartwatch Moto 360 aan (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy