Gadgetzone.nl - Home

Nieuwe Chromebooks Samsung hebben 'leren' achterkant

  3 maart 2014 21:09:35, door Robert Hagen,  


Samsung was waarschijnlijk zo in zijn sas met de nepleren achterkant van de Galaxy Note 3, dat het bedrijf heeft besloten ook zijn nieuwe Chromebooks hiervan te voorzien. De Chromebook 2 heeft hetzelfde 'gestikte' design als de Note 3 en is uitgerust met een Exynos 5 Octa-processor, 4 GB werkgeheugen, een 16 GB SSD, een 720p webcam en een hdmi-aansluiting. Van het apparaat verschijnen twee modellen: een met een 11,6 inch in een met een 13,3 inch scherm.




Het 13 inch model beschikt over een iets snellere processor (2.1 GHz tegenover 1,9 GHz) en een Full HD scherm. Beide apparaten zijn uitgerust met een usb3.0- en een usb2.0-poort, een microSD-kaartslot, een ruisonderdrukkende array-microfoon, twee ingebouwde luidsprekers en een accu die 8,5 uur meegaat.

De Chromebook 2 wordt geleverd met een softwarepakket dat volgens Samsung meer dan 100 euro waard is. Dit pakket bestaat uit smartphoneaccess- en datamanagementservice Air Droid Premium, taakbeheer en collaboration app Wunderlist Pro, en LittleBridge.com, een app om de Engelse taal mee te leren. Ook zou de laptop geschikt zijn voor gebruik in het onderwijs. Met de web-based management console – voor scholen beschikbaar met Google support voor 30 euro per apparaat – kunnen de Samsung Chromebooks centraal worden beheerd, wat het eenvoudig maakt om meerdere laptops in een klas of de hele school te configureren.

De Samsung Chromebook 2 is vanaf halverwege april verkrijgbaar. Het 11,6 inch model verschijnt in zwart en wit voor een adviesprijs van 329 euro. De 13,3 inch Chromebook wordt geleverd in de kleur 'Luminous Titan Gray' voor een adviesprijs van 399 euro.
















zie ook Zie ook:
Apple introduceert nieuwe MacBook Pro met 16 inch scherm (video)
Microsoft komt met nieuwe Surface-apparaten
Nieuwe laptop HP heeft leren behuizing (video)
Samsung kondigt Notebook 9 Pen aan
Chromebooks gaan Android-apps ondersteunen



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy