Gadgetzone.nl - Home

Lenovo Yoga 2 is meer dan een laptop én tablet (advertorial)

  3 december 2013 17:21:11 , Advertorial,  


De laatste maand van het jaar is alweer aangebroken en dat betekent dat we kunnen gaan kijken wat 2013 ons heeft opgeleverd op gadgetgebied. Wat zijn de beste, coolste en aantrekkelijkste gadgets van het jaar? Een gadget die vrijwel zeker in veel van dit soort lijstjes zal voorkomen, is de Lenovo Yoga 2 Pro. Deze onlangs geïntroduceerde ultrabook baarde opzien door zijn veelzijdigheid én specificaties om van te watertanden.

Zo is de op Windows 8 draaiende Yoga 2 Pro voorzien van een haarscherp 13,3 inch touchscreen met een resolutie van maar liefst 3.200 x 1.800 pixels, een batterij die tot wel negen uur meegaat en een snelle Intel Haswell-processor (Core i3/i5/i7). Maar wat de Yoga 2 Pro met name zo aantrekkelijk maakt, is dat je hem op vier verschillende manieren kunt gebruiken. Het scherm van de slechts 15,5 mm dikke Yoga 2 kan 360 graden worden gedraaid, zodat het apparaat getransformeerd kan worden van een laptop in een tablet. Daarnaast kun je hem op twee verschillende manieren staand neerzetten (Tent- en Stand-modus).

De Lenovo Transition-functie zorgt ervoor dat de software automatisch wordt aangepast aan de manier waarop je de Yoga 2 gebruikt en er zijn er voor elke modus specifieke apps, zoals Phone Companion, Camera Man, Photo Touch en Chef.





Ook de overige specificaties mogen er zijn, met een werkgeheugen tot 8 GB, een snelle SSD voor maximaal 512 GB opslagcapaciteit, een HD webcam (720p) die gesture-control ondersteunt, voice-control, Dolby Home Theater stereoluidsprekers en diverse aansluitmogelijkheden, waaronder hdmi en usb3.0.

Tot slot is de Yoga 2 Pro ook nog erg mooi afgewerkt, met een robuuste aluminium behuizing en een binnenkant met een rubberachtige textuur. Als dit geen kanshebber is voor de titel 'gadget van het jaar'... En wellicht is het nog een perfect kerstcadeau ook, mits je budget het toelaat. De prijzen beginnen bij 1.299 euro.







zie ook Zie ook:
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen
Minilaptop OneMix 2 Yoga aangekondigd
Alienware m15 is dunne en lichte gaminglaptop
Microsoft komt met nieuwe Surface-apparaten
Nieuwe laptop HP heeft leren behuizing (video)
MSI komt met laptop MSI P65 Creator voor creatievelingen (video)



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy