Gadgetzone.nl - Home

Samsung onderzoekt in brand gevlogen Galaxy S III

 21 juni 2012 23:14:22, door Robert Hagen,  


Samsung heeft in een statement verklaard de zaak rond een 'ontplofte' Galaxy S III te gaan onderzoeken. Een Ierse bezitter van de Galaxy S III zag zijn smartphone tot zijn verbazing 'ontploffen' tijdens een rit in zijn auto. Er zouden een witte vlam, vonken en een knal uit de telefoon zijn gekomen. Het scherm werkte nog na het voorval, maar het toestel had geen ontvangst meer.

De Ier bracht zijn gehavende telefoon terug naar de winkel en al gauw verschenen er foto's op internet, waarna een mediahype geboren was. In een reactie laat Samsung weten met een onderzoek te zullen beginnen zodra het bedrijf het toestel heeft ontvangen. "Als het onderzoek eenmaal is afgerond, kunnen we meer details naar buiten brengen over de situatie. We streven er naar onze klanten zo veilig mogelijke producten te leveren en gaan hier serieus naar kijken."







[Electronista]





zie ook Zie ook:
Deze iPhone van titanium is geïnspireerd door de Tesla Cybertruck (video)
Samsung Galaxy Fold komt naar Nederland
Boris Johnson maakt selfie met Huawei-smartphone kort na toespelingen op verbod
Motorola introduceert randloze smartphone One Hyper (video)
Xiaomi komt met nieuwe 256GB-versie Redmi Note 8 Pro
Alcatel lanceert betaalbare smartphone Alcatel 3X



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (14)
23.06.2012 13:36 • muisje88
nou ik neem weer lekker sony-eericsson nu sony mijn 4é (sony)-ericsson phone word de experia s

23.06.2012 13:48 • muisje88
mijn eerste telefoon was een samsung c100 2é lg chocolade 3é se k508i 4é se k770i 5é se c902 6é word de sony xperia s.

23.06.2012 17:55 • Yeah
M'n S2 wordt af en toe zo heet, dat dit me nou niet echt verbaasd...

26.06.2012 10:08 • Mic92
@Yeah, maar wat verwacht je dan met zon groot scherm? Helemaal als je non stop een spelletje aan het spelen bent. Dat is bij elke smartphone;)

27.06.2012 00:39 • Thomas18GT
[quote]Mic92 schreef op 26.06.2012 10:08:
@Yeah, maar wat verwacht je dan met zon groot scherm? Helemaal als je non stop een spelletje aan het spelen bent. Dat is bij elke smartphone;)[/quote]

Geen last van met mijn iPad hoor =)
Je mag wel verwachten dat Samsung ook fatsoenlijke producten gaat leveren, als ze de prijzen al naast die van Apple gaan leggen.

27.06.2012 16:31 • Mic92
@Thomas18GT, we hebben het nu dan ook niet over de Ipad;)

27.06.2012 21:34 • Techmode
[quote]Thomas18GT schreef op 27.06.2012 00:39:
Geen last van met mijn iPad hoor =)Je mag wel verwachten dat Samsung ook fatsoenlijke producten gaat leveren, als ze de prijzen al naast die van Apple gaan leggen.[/quote]

Ipad is groter en kan dus over een groter oppervlak warmte afstaan. Tevens zit bij de Ipad de delen die warm kunnen worden verder uit elkaar wat de kans op verhitting afneemt.

Verder vind ik het een beetje kort door de bocht, om te zeggen dat samsung fatsoenlijke producten moet afleveren, of apple nooit mankementen aan zijn producten heeft? Denk aan het slecht bereik debacle?

28.06.2012 11:35 • Thomas18GT
''Ipad is groter en kan dus over een groter oppervlak warmte afstaan. Tevens zit bij de Ipad de delen die warm kunnen worden verder uit elkaar wat de kans op verhitting afneemt.''

Wauw, de iPhone is kleiner en kan de warmte dus over nog minder oppervlak afstaan. Tevens zitten de delen dichter bij elkaar en neemt de kans op verhitting toe. Toch is er geen geval van ontploffing van een iPhone 4(S) bekend..

Ja, Samsung is gewoon rommel.

Daarnaast is een mankement (een vermeend antenne mankement) wel wat anders dan een ontploffend toestel, vind je niet?


''maar wat verwacht je dan met zon groot scherm? Helemaal als je non stop een spelletje aan het spelen bent. Dat is bij elke smartphone;)''

''we hebben het nu dan ook niet over de Ipad;)''

De iPad heeft een veel groter scherm dan de S3, daarom haalde ik de iPad erbij. Maar ik lees zojuist dat de S3 zijn warmte beter kwijt kan, en dus koeler zou moeten zijn. Hoe je het ook bekijkt, faal van Samsung dus.

28.06.2012 19:27 • Techmode
[quote]Thomas18GT schreef op 28.06.2012 11:35:
''Ipad is groter en kan dus over een groter oppervlak warmte afstaan. Tevens zit bij de Ipad de delen die warm kunnen worden verder uit elkaar wat de kans op verhitting afneemt.''Wauw, de iPhone is kleiner en kan de warmte dus over nog minder oppervlak afstaan. Tevens zitten de delen dichter bij elkaar en neemt de kans op verhitting toe. Toch is er geen geval van ontploffing van een iPhone 4(S) bekend..Ja, Samsung is gewoon rommel.Daarnaast is een mankement (een vermeend antenne mankement) wel wat anders dan een ontploffend toestel, vind je niet?''maar wat verwacht je dan met zon groot scherm? Helemaal als je non stop een spelletje aan het spelen bent. Dat is bij elke smartphone;)''''we hebben het nu dan ook niet over de Ipad;)''De iPad heeft een veel groter scherm dan de S3, daarom haalde ik de iPad erbij. Maar ik lees zojuist dat de S3 zijn warmte beter kwijt kan, en dus koeler zou moeten zijn. Hoe je het ook bekijkt, faal van Samsung dus.[/quote]

Ik herhaal alleen wat jij zegt? Nu kom je eens aan met een iphone, en bovendien kunnen altijd mankementen aan apparaten ontstaan, dus een enkele iphone kan ook ontploffen of iets anders aan markeren, wat niet hoort. Tevens kan er altijd iets aan een product line up iets zijn, ander merken hebben daar ook last van?

Dus die maken dan ook troep volgens jouw? Waarom is samsung rommel? Dat het een wss product line up niet goed is? Verklaar dan eens waarom het rommel is. Sommige mensen vinden apple ook rommel, omdat het bijv te duur is en er voor bijvoorbeeld ipod betere of gelijkwaardige merken te krijgen zijn?

29.06.2012 00:50 • Thomas18GT
"Nu kom je eens aan met een iphone"

Dat is niet opeens. Ik probeer me in te denken of het bij een écht topmerk ook voorkomt. Maar dat is dus niet zo, alleen bij Aziatische namaak (jawel) rommel.

"Waarom is samsung rommel? Dat het een wss product line up niet goed is?"

Je beantwoord jezelf al.

"Sommige mensen vinden apple ook rommel, omdat het bijv te duur is en er voor bijvoorbeeld ipod betere of gelijkwaardige merken te krijgen zijn?"

Jongentje toch. Een product rommel vinden door de prijs?
Daarnaast kostte de S3 bij launch even veel als de iPhone.
Maar ik ben benieuwd naar een concurrent van de iPod, die ook nog eens beter is.. Vertel.

Ik vind Samsung-toestellen rommel, omdat het van rommel is gemaakt: gerecyclede flesjes drinken.

29.06.2012 11:21 • Mic92
hahah Rommel nee. fouten en mankementen ja. Dat heeft Apple ook. Want die faalt hard in zijn schermen. Drop it 1 time and it's broken.

29.06.2012 12:17 • Techmode
[quote]Thomas18GT schreef op 29.06.2012 00:50:
"Nu kom je eens aan met een iphone"Dat is niet opeens. Ik probeer me in te denken of het bij een écht topmerk ook voorkomt. Maar dat is dus niet zo, alleen bij Aziatische namaak (jawel) rommel."Waarom is samsung rommel? Dat het een wss product line up niet goed is?"Je beantwoord jezelf al. "Sommige mensen vinden apple ook rommel, omdat het bijv te duur is en er voor bijvoorbeeld ipod betere of gelijkwaardige merken te krijgen zijn?"Jongentje toch. Een product rommel vinden door de prijs?Daarnaast kostte de S3 bij launch even veel als de iPhone.Maar ik ben benieuwd naar een concurrent van de iPod, die ook nog eens beter is.. Vertel.Ik vind Samsung-toestellen rommel, omdat het van rommel is gemaakt: gerecyclede flesjes drinken.[/quote]

Een echt topmerk? Kom op zeg, of andere aziatische merken geen topproducten leveren, je hebt wel hoog in je bol over apple zeg, of daar nooit mankementen aan zijn.

Omdat er een bij een product line up, een fout zit is dat product rommel, maar dat geeft toch geen goed argument, waarom het bij andere producten wel zo is?

Jij vind het rommel, omdat er ergens een foutje zit? En dat het gemaakt is van gerecyclede flesjes drinken? En dan tegen mij zeggen dat het om de prijs rommel is? Raar vind je niet?

Verder als samsung zijn producten maakt van gerecyclede flesjes, dan heb ik voor dat bedrijf een veel hogere pet op, want die zijn heel milieu vriendelijk bezig.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 29.06.2012 12:19[/i]

01.07.2012 01:21 • Thomas18GT
"hahah Rommel nee. fouten en mankementen ja. Dat heeft Apple ook. Want die faalt hard in zijn schermen. Drop it 1 time and it's broken."

Kijk de filmpjes van de 4s tegen de s3 eens zou ik zeggen ;)

"Omdat er een bij een product line up, een fout zit is dat product rommel, maar dat geeft toch geen goed argument, waarom het bij andere producten wel zo is?"

Dat er een fout in zit, prima. Dat ze het product met de fout verkopen zorgt ervoor dat het rommel is.

"Jij vind het rommel, omdat er ergens een foutje zit? En dat het gemaakt is van gerecyclede flesjes drinken? En dan tegen mij zeggen dat het om de prijs rommel is? Raar vind je niet?"

Een product dat geen fouten mag bevatten maar die wel bevat is inderdaad rommel. Ik vind het recyclen ook top. Van oude flesjes maak je nieuwe flesjes, maar geen telefoons. Telefoons horen degelijk te zijn, stevig in de hand. Niet zoals een flesje Cola. Als je goed leest zeg ik juist dat je niet aan de prijs de kwaliteit kan bepalen. Lees het eens over..


01.07.2012 15:21 • Mic92
@Thomas18GT, rare beweringen doe jij. Elke product bevat fouten, of het nou van topkwaliteit is of niet. Elke fabrikant zal zeggen dat zijn of haar product geen fouten zal bevatten anders zou het ook niet verkopen.

En Apple is inderdaad geen rommel en kent ook zo zijn mankementen.

Maar Samsung en andere merken zijn dit ook zeker niet. Slechts omdat nu 1 van de miljoen verkochte exemplaren ontploft (waarschijnlijk door de persoon zelf veroorzaakt), zegt niet dat Samsung gelijk rommel is. Want er zijn ook al heel wat iphones door stoelen heen gebrand.

[i]Dit bericht is voor het laatst gewijzigd op 01.07.2012 15:21[/i]

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy