Gadgetzone.nl - Home

ZTE Blade S/San Francisco II te zien in Brits filmpje (video)

 18 november 2011 22:39:04, door Robert Hagen,  

Gewijzigd op 8 april 2012 22:35:55


In het Verenigd Koninkrijk heeft provider Orange een filmpje gepubliceerd waarin de ZTE Blade S wordt gedemonstreerd. Het Chinese ZTE kondigde de Blade S, die in Engeland 'Orange San Francisco II' gaat heten, vorige week al aan. Het toestel is een verbeterde versie van de zeer populaire Blade, een smartphone die met zijn lage prijs en uitstekende prestaties veel waar voor zijn geld biedt. Van de Blade zijn wereldwijd dan ook al meer dan 3 miljoen exemplaren verkocht. Dit succes smaakt natuurlijk naar meer voor ZTE, dat een ongekende groei doormaakt en in het afgelopen kwartaal zelfs meer telefoons verkocht dan Apple.




Vorige maand bleek uit cijfers van IDC dat ZTE een merk in opkomst is. In het afgelopen kwartaal zagen de Chinezen hun verkoopcijfers met maar liefst 57,9 procent groeien. Daardoor passeerden ze Apple op de mondiale ranglijst van grootste telefoonfabrikanten. ZTE is nu de op drie na grootste telefoonfabrikant, na Nokia, Samsung en LG. Als het puur om smartphones gaat, heeft ZTE echter nog een lange weg te gaan. Het doel is om dit jaar 12 miljoen smartphones te verkopen. De onlangs verschenen ZTE Skate en de Blade II moeten daaraan gaan bijdragen.

De Blade S heeft onder meer een snellere 800MHz ARM11-processor gekregen (waarschijnlijk opnieuw in combinatie met een 200MHz Adreno 200-GPU) en draait op Android 2.3. Net als de originele Blade heeft de Blade S een 3,5 inch touchscreen met een resolutie van 800 x 480 pixels (267 ppi). Het toestel beschikt over 512MB RAM, een 5 megapixel camera, A-GPS, een FM-radio, een nieuwe HD Voice-functie voor een heldere gespreksweergave en Signal Boost voor verbeterde ontvangst binnenshuis.

Net als de eerste Blade wordt de Blade S bij Orange ook als prepaidtoestel aangeboden. De prijs is dan 99 pond, dezelfde prijs dus als voor de eerste Blade. Vanaf eind november moet de smartphone bij Orange verkrijgbaar zijn. Het is nog niet bekend of KPN, Telfort en Belcompany, die de Blade I in Nederland verkopen, ook weer gaan aanbieden. Ook heeft het Belgische Mobistar nog geen mededelingen gedaan over de San Francisco II.





UPDATE: ZTE komt tevens met de Blade II, de echte opvolger van de Blade. De Blade II is onder meer uitgerust met een 1GHz Snapdragon-processor, een 3,5 inch scherm (480 x 800), 512MB RAM, Wi-Fi 802.11n, een 5 megapixel camera met led-flitser, een VGA-camera aan de voorkant voor videobellen, een FM-radio met RDS en NFC. Het toestel draait op Android 4.0.







zie ook Zie ook:
ZTE introduceert smartphone Nubia Z18 mini
ZTE komt met smartphone met twee 'notches'
ZTE blaast 'flip phone' nieuw leven in met Axon M
Maze Blade moet meest betaalbare 'designsmartphone' worden
Nieuwe smartphone ZTE uitgerust met oogscanner
ZTE Grand S II kan meerdere stemmen herkennen



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (2)
21.11.2011 09:21 • jeffrey vos
ik ga hem zeker kopen!

26.11.2011 18:45 • Anoniem
Ik was van plan om de 1e zte blade te kopen, maar nu ik dit heb gezien zal ik wel effe wachten!

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy