Gadgetzone.nl - Home

HP lanceert Wi-Fi-muis

 17 juni 2011 21:50:32, door Robert Hagen,  


HP heeft een nieuwe draadloze lasermuis gelanceerd die niet via Bluetooth werkt, maar via Wi-Fi. Dit biedt uiteraard een paar voordelen. Zo heb je geen Bluetooth-ontvanger meer nodig en neemt de muis dus ook geen USB-poort meer in beslag. De Wi-Fi Mobile Mouse maakt eenvoudig verbinding met je pc of laptop en er is zelfs geen router voor nodig. De batterij gaat volgens HP negen maanden mee.

De muis beschikt verder over vijf programmeerbare knoppen, een 4-weg scrollwiel en aanpasbare gevoeligheid. De muis is voorlopig alleen geschikt voor Windows 7 en kost 50 dollar.







[Electronista]





zie ook Zie ook:
Logitech introduceert Keyboard TK820 met ingebouwd touchpad (video)
HP kondigt Wi-Fi Touch Mouse X7000 aan
Logitech Touch Lapdesk N600 biedt extra touchpad voor je laptop
Philips voorziet muis van touchpad
HP introduceert 2 megapixel webcam



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (7)
18.06.2011 13:10 • muisje88
en er is zelfs geen router voor nodig,
hoe werkt het dan zonder router heb je geen wifi in huis.

18.06.2011 16:05 • MartinV
De Wifi muis maakt gebruik van de Wifi ontvanger in je laptop - rechtstreeks. Je laptop zoekt a.h.w. het wireless netwerk dat de muis aanbiedt. Je hoeft dus niet thuis te zijn, er hoeft verder geen Wifi netwerk te zijn. Zie dit gebruikers verslag (wel op de HP site, dus enthousiast): http://h20435.www2.hp.com/t5/The-Next-Bench-Blog/HP-WiFi-Mouse-In-Action-And-a-Prank/ba-p/64459

18.06.2011 18:12 • muisje88
[quote]
martinv
bedankt voor de info en de link.

19.06.2011 20:23 • Dennis A.
Echt een super muis (lijkt me). Ik heb maar 3 poorten en 1 wordt in beslag genomen door zo een nano receiver. Ik heb ook geen bleutooth, wel een dongle maar die is nog groter dus heel onhandig. En de batterijduur is ook wel fijn. Omdat er bij mijn logitech maar 1 in zit, moet ik om de week / 2 weken de batterij verwisselen... dit lijkt me de super muis!

20.06.2011 08:57 • muisje88
via de hp site heb ik de muis al voor een mooie prijs gezien bij centralpoint voor 32,01 maar ik wil eerst de muis vasthouden hij moet natuurlijk wel lekker in de hand liggen.

10.12.2011 11:17 • Jan-Dirk
Prima muis, werkt perfect.
Dacht eerst dat er ingebroken was in mijn computer, het systeem maakt een sub-netwerk aan voor de muis dat via de router voor derden zichtbaar is, wat het voordeel heeft dat mijn router nu niet meer zichtbaar is voor derden.

01.02.2012 19:17 • fraukje
Ik heb deze muis van iemand gekregen omdat het bij haar niet werkt. Nu was de verpakking open...kan de muis niet installeren, heb je hier nog een cd rom nodig?

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy