Gadgetzone.nl - Home

(breaking news) 'Vierde generatie iPhone onthuld' (video)

 19 april 2010 19:39:50, door Robert Hagen,  


De foto's van de vierde generatie iPhone die eerder al uitlekten, zijn echt. Dat zegt Gizmodo, dat het prototype van de nieuwe iPhone in handen heeft gekregen. Het toestel werd grondig onderzocht en bevat onderdelen van Apple. Ook voelt het apparaat, wat betreft de kwaliteit van de behuizing, aan als een product van Apple en wordt het als een iPhone herkend in iTunes.




Naar verluidt is Apple het prototype kwijtgeraakt, iets dat zelden tot nooit voorkomt. Het Amerikaanse bedrijf zou er nu alles aan doen om het apparaat terug te krijgen. Ook zou Apple er op afstand voor hebben gezorgd dat iPhone OS 4.0, waar het toestel op draaide, niet meer kan worden opgestart.





Ondanks dat het Gizmodo niet is gelukt om het toestel op te starten, konden toch al enkele vernieuwingen worden ontdekt. Zo beschikt de nieuwe iPhone over een beter scherm met een hogere resolutie. Het is alleen nog niet duidelijk wat die resolutie precies is.

Daarnaast beschikt de 4G iPhone over een betere camera met een grotere lens en flitser, een tweede camera aan de voorkant, een micro-SIM in plaats van normale SIM (net als op de iPad), twee aparte knopjes voor het volume en mogelijk een tweede microfoon voor noise-cancellation (naast de koptelefoonaansluiting).

De 4G iPhone is iets platter en 3 gram zwaarder dan de iPhone 3GS. Het toestel is voorzien van een aluminium rand en een achterkant die van keramisch materiaal is gemaakt in plaats van aluminium. Dat laatste heeft waarschijnlijk als voordeel dat de ontvangst van Wi-Fi-signalen beter is. De batterij van de 4G iPhone is 16 procent groter geworden.





Nieuw design
Wat iedereen direct zal opvallen, is dat de 4G iPhone er heel anders uitziet dan de huidige iPhones. Juist dat vernieuwde, meer 'hoekige' design doet velen er aan twijfelen of dit wel echt de nieuwe iPhone is. Gizmodo wijst er echter op dat het gaat om een prototype, waar wellicht nog wat details aan zullen worden veranderd. Daarnaast was de nieuwe vormgeving waarschijnlijk noodzakelijk om alle nieuwe mogelijkheden in het apparaat kwijt te kunnen. Volgens Gizmodo is alle elektronica aan de binnenkant zeer dicht op elkaar gepropt en is er totaal geen ruimte over.

Verwacht wordt dat Apple de vierde generatie iPhone in juni, over een kleine twee maanden dus, zal introduceren.






















[Gizmodo]





zie ook Zie ook:



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Gearchiveerde reacties  Gearchiveerde reacties (10)
19.04.2010 21:18 • 115641
Ik vind het goed dat Apple eindelijk eens van het standaard model durft af te stappen, maar helaas vind ik het geen vooruitgang. Blijft echter een kwestie van smaak.

19.04.2010 22:16 • Patrick
Hoe weten ze nu dat bijvoorbeeld de camera 'beter' is dan de oude als ze dat ding niet kunnen opstarten?

Volgens mij is dit een erg goed gelukte mediastunt van Apple. Hoe raak je zo'n ding in hemelsnaam kwijt? Als ik zo'n ding zou hebben dan zou er niemand in een straal van 10 meter in de buurt mogen komen!

Overigens gaat het gerucht dat het scherm wel iets kleiner is dan die van de 3GS, maar een whopping resolutie van 960x640 heeft. Daarmee zet hij alle smartphones te kakken!

We zien het wel in juni...

20.04.2010 00:27 • Gisae
Wel net uiterlijk. Het ziet er zo slanker uit dan de 2g en 3g modellen.
[bash mode]
Uitelijk hebben ze wel gejat van sony :+

20.04.2010 09:12 • Menno
Ik vind het nog steeds een onwaarschijnlijk verhaal, maar het wordt wel steeds overtuigender. Deze foto's zien er iig een stuk beter uit dan die wazige shots van gisteren. Toch jammer dat het apparaat zo hoekig wordt, ik vond die afgeronde vorm juist wel handig.

20.04.2010 11:22 • Mic92
Jammer dat het er niet mooier op is geworden. En ben trouwens eens met de 1e reactie. Ik vindt het totaal geen vooruitgang. Alleen wat cameraatjes toevoegen is niet genoeg. We zitten in the new age en niet inde middeleeuwen. Geef mij de slankere telefoontjes maar inplaats van die dikzakken. Maarja dat is wat ik vind natuurlijk;)Hopelijk veranderen ze de 4Gs wel. Als die nog gaat komen;)

20.04.2010 16:51 • otto
Ik vind hem wel wat weg hebben van een hp slate.

20.04.2010 17:08 • thomas9150
vind hem wel iets hebben. maar zeker evengoed als het vorige model

21.04.2010 10:58 • Arman
Jammer dat het op een gemiddeld HTC toestel is gaan lijken....

21.04.2010 11:13 • Sylvan
[quote]Patrick schreef op 19.04.2010 22:16:
Overigens gaat het gerucht dat het scherm wel iets kleiner is dan die van de 3GS, maar een whopping resolutie van 960x640 heeft.[/quote]
Waarom zou Apple in godsnaam het scherm van de iPhone kleiner maken?!

27.04.2010 00:15 • Mic92
Hahah ja hij is inderdaad op htc toestel gaan lijken. En apple maar zeiken dat htc dingen aan het stelen was van hun. Nou kennelijk kan Apple er ook wat van

 
Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy