Gadgetzone.nl - Home

EA kondigt Command & Conquer 4 aan (video)

  9 juli 2009 23:13:10, door Robert Hagen,  


Electronic Arts heeft vandaag aangekondigd dat na 15 jaar en maar liefst 30 miljoen verkochte games de Tiberium-serie gaat afsluiten met een 'epische ontknoping' in Command & Conquer 4. De laatste game in de serie komt uit in 2010. C&C 4 zal 'vernieuwende en baanbrekende' functionaliteit toevoegen aan de bekende snelle en soepele gameplay van Command & Conquer.





Natuurlijk sluit de game ook perfect aan op de populaire kenmerken van de eerdere games waar de fans zo van houden. De game bevat mobiele bases, een nieuwe gameplay die op klassen is gebaseerd en een doorlopende spelersprogressie voor alle speltypen. De vele nieuwe mogelijkheden maken van Command & Conquer 4 "een meeslepende en innovatieve game met diepe strategische lagen".

"Command & Conquer is een krachtige franchise met een overweldigende geschiedenis van 15 jaar. Het is fantastisch dat we het dramatische Tiberium-verhaal in Command & Conquer 4 tot een einde kunnen brengen. In deze game zullen fans al hun vragen beantwoord zien", zegt Mike Glosecki, hoofdproducent van Command & Conquer 4 bij EA Los Angeles. "Dit wordt de meest indrukwekkende Command & Conquer-ervaring ooit, dankzij het doelgerichte multiplayer-speltype, de doorlopende spelersvoortgang en de volledig functionele mobiele bases."

Het verhaal van Command & Conquer 4 vindt plaats na de gebeurtenissen in Command & Conquer 3: Tiberium Wars. Het is 2062 en de mensheid bevindt zich op de rand van de afgrond. Binnen zes jaar maakt het mysterieuze kristal Tiberium de aarde volkomen onbewoonbaar en de twee strijdende partijen, GDI (Global Defense Initiative) en de Brotherhood of Nod, blijken in hun wanhoop dezelfde doelstelling te hebben: voorkomen dat Tiberium de mensheid uitroeit. Het ondenkbare wordt waarheid. Kane, de mysterieuze leider van Nod, reist af naar het hoofdkwartier van GDI. Maar wat is Kane van plan in de basis van zijn grootste vijand?

Command & Conquer 4 is "de epische ontknoping van de populaire Tiberium-saga". Fans kunnen eindelijk achterhalen wat het lot is van de aarde, Nod, Tiberium en GDI. Eindelijk wordt de achtergrond van Kane’s jarenlange plannen duidelijk.

Command & Conquer 4 bevat twee campagnes waarin de strijd tussen GDI en Nod wordt voortgezet. In deze campagnes kun je in je eentje of samen met een vriend de strijd aangaan. In de game wordt ook een doelgericht multiplayer-speltype geïntroduceerd, waarin twee teams van 5 spelers het tegen elkaar kunnen opnemen. Dit speltype is gebaseerd op teamwork en samenwerking en voegt een totaal nieuwe sociale RTS-dimensie toe aan Command & Conquer.

C&C 4 wordt ontwikkeld bij EA Los Angeles en komt in 2010 uit voor de pc. De game is nog niet beoordeeld door ESRB of PEGI. Meer informatie over de game is te vinden op www.commandandconquer.com of de Twitter-pagina van het ontwikkelingsteam. In de BattleCast PrimeTime-uitzending van 24 juli krijgen fans het laatste nieuws en exclusieve informatie over Command & Conquer 4. Daarnaast verschijnt op Gametrailers TV een exclusieve eerste cinematische trailer van Command & Conquer 4 in de SPIKE TV-uitzending van 23 juli.





zie ook Zie ook:
EA laat beelden zien van Command and Conquer Remastered (video)
Microsoft kondigt gamestreamingdienst Project xCloud officieel aan (video)
3FM-dj's willen beste Fortnite-team ter wereld samenstellen
Rocket League komt op 14 november uit voor Nintendo Switch (video)
Nieuwe trailer virtual reality-game EVE Valkyrie (video)
EA Access biedt toegang tot topgames Xbox One voor 5 dollar per maand



Reageren  Reageren
comments powered by Disqus

Meer nieuws  Laatste nieuws
28-02Oppo onthult nieuwe OPPO Air Glass 3 (video)

27-02Teufel introduceert draadloze in-ears AIRY TWS 2

27-02Apple zet streep door 'Apple Car'

26-02Renault kondigt betaalbare Renault 5 E-Tech Electric aan

26-02Zeeman opent brandstore in Roblox (video)

06-12Robot Ameca vertoont meer menselijke gezichtsuitdrukkingen (video)

14-10Realme 7 Pro verkrijgbaar in Europa

20-02Nieuw boek over ontstaan en succes Guerilla Games

 
Filter:
SmartphonesTabletsGames en consolesCamera'sLaptopsAudio
TelevisiesOpslag-apparatuurWearables en smartwatchesAuto's en navigatiesystemenAccessoires en toebehorenGadgets en technologie
Video's
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Doom spelen op een grasmaaier: het kan!
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Schattige Cheetah-robotjes doen trucjes op een grasveldje
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Tomatan voorziet je van tomaten tijdens het hardlopen
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
Ook apen kunnen verslaafd raken aan smartphone
 Meer toffe filmpjes 
Veel gelezen
Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggen Nog een reden waarom je nooit elektronica in je auto moet laten liggenIedereen weet inmiddels dat het niet zo slim is om elektronica in je auto te laten liggen. De kans bestaat dan immers dat een ruit wordt ingetikt en je apparaten bij terugkomst verdwenen zijn. Sommige mensen laten echter toch bijvoorbeeld hun laptop liggen en verstoppen deze dan onder een stoel of in de achterbak, met het idee dat dieven dat dan niet zien. Ook dit is echter niet verstandig. »
Nostalgie
SGH-i780 nieuwste communicator van Samsung SGH-i780 nieuwste communicator van SamsungSamsung zal binnenkort de SGH-i780 introduceren, een smartphone die onder meer is uitgerust met Wifi, GPS en een QWERTY-toetsenbordje. Het toestel, dat draait op Windows Mobile 6 pro, biedt ook HSDPA, een touchscreen, een 2 megapixel camera en een 'optische muis' in de d-pad, zodat je op het scherm met een cursor kunt werken. »


 

GADGETZONE © 2005-2024
Contact
Vacatures
Tip ons!
Algemene voorwaarden en privacy