Ben je op zoek naar een nieuwe tas? Een stijlvolle tas om een goede zakelijke indruk te maken of feestelijk clutch? Duifhuizen is dé tassenwinkel van Nederland met één van de grootste collecties. Zowel grotere bekende als verrassende nieuwe merken vind je in het assortiment, dus je vindt altijd een tas naar wens. Een tas is immers hét accessoire wat je outfit helemaal afmaakt. Je neemt hem zowel onderweg als binnen met je mee, dus hij is beeldbepalend voor je hele uitstraling. Daarom is het belangrijk dat je een tas vindt die bij je past. Je kunt voor vrijwel elke gelegenheid in ons assortiment terecht. En dat geldt voor mannen, vrouwen én kinderen! Zakelijke tassen zowel voor naar kantoor als op zakenreis, fashionable tasjes voor een dagelijks gebruik of avondje uit, ruime shoppers, crossbody tassen en schoolrugzakken. En bijna alles daar tussenin!

Voor iedere gelegenheid wil je een passende tas. En dan is het fijn om alles op één adres te vinden. Dan zit je bij Duifhuizen goed! Je vindt alle tassen modellen die er maar zijn in ons assortiment. Damestassen in allerlei soorten maten, luiertassen waarin je gemakkelijk alle benodigdheden voor je baby in meeneemt of laptoptassen in allerlei maten. Er zijn teveel soorten tassen in ons assortiment om ze allemaal op te noemen. Om je een beter beeld te geven hebben wij een aantal modellen uitgelicht:

Hier blijft het niet bij. Zo bieden wij ook tassen aan zoals strandtassen voor een mooi dagje naar het strand, sporttassen voor actieve gebruiker of aktetassen voor de georganiseerde zakenman. Alle soorten modellen kun je vinden in de keuzebalk aan de linkerkant van de site. Ook voor school, business of reis ben je bij Duifhuizen aan het juiste adres.

Ben jij gek op een bepaalde style en zoek jij hier een tas bij? Duifhuizen heeft dé uitkomst voor je. Aan de linkerkant zie je verschillende filters staan waardoor je sneller bij jouw nieuwe droomtas komt. Hier zie je ook de filter, style, tussen staan. Deze filter gaat voor jou een wereld van verschil maken! Ben jij een echte fashionista of meer het type dat houdt van vintage kleding en tassen? Selecteer jouw style en je ziet direct alle tassen die onder deze style vallen. Onderstaand een aantal stylen toegelicht: