longchamp shopper Bij Bent zijn we niet enkel gespecialiseerd in schoenen, we beschikken ook over een uitgebreide collectie tassen om elke outfit tot in de puntjes af te werken.

Van schoudertassen tot shoppers en bowlingtassen, elke tassenlover vindt zeker haar gading in ons bijzonder stijlvolle assortiment. Onz longchamp online shop e specialisten helpen graag om dat heerlijke paar schoenen te combineren met de perfecte tas, zodat je outfit volledig op elkaar is afgestemd.

Bi longchamp shopper j Bent Merkschoenen vind je tassen in kwalitatief hoogstaand leer, daim en kunststof. Liefhebbers van topmerken als Calvin Klein, Boo!, Fiorelli en Tommy Hilfiger kunnen bij ons meer dan hun hart ophalen.

Dankzij deze tips combineer je je tas met je longchamp outlet online schoenen:

een outfit in een knallende kleur c longchamp shopper ombineer je liefst met een neutralere tas, en omgekeerd. Kies je voor een opvallende tas met een drukke print of opvallende studs, dan hou je je outfit en schoenen li longchamp efst iets simpeler.
een handtastint kiezen die al in je schoenen voorkomt zorgt voor een afgewerkte look. – laat tinten subtiel naar elkaar verwijzen: een tas in cognac met luipaardschoenen, of een zebra bag m longchamp et zwarte pumps.
je kunt een sjiekere tas perfect combineren met een casual schoen. Probeer evenwel niet al te extreem te gaan: een sporttas in combinatie met pumps is misschien net te veel van het goede. Ietwat binnen dezelfde stijl blijven loont voor de totale look van je outfit.

Of je nu op zoek bent naar een tas in een kleur die eruit springt, of in een specifieke vorm of afmeting, bij Bent vind je zeker je gading. Van kleine clutch tot grote tas waarin je je hele hebben en houden kwijt kan, we hebben het allemaal, van glamoureus tot neutraal. Kom dus zeker eens langs bij een van onze Bent schoenenwinkels als je op zoek bent naar de tas van je dromen!