longchamp clutch High Fashion: ben jij het type dat altijd op de hoogte is van de laatste trends en merken? Dan past deze style absoluut bij jou! Geen trend ontgaat jou meer met deze filter.
Stoer: zie jij het liefst ruwe materialen zoals leer in combinatie met grove details? Veel details en vrouwelijkheid passen niet bij jou wat betreft tassen. Dit betekent dat jij absoluut hoort bij de style stoer!
Basic: Tijdloze tassen met zo min mogelijk poespas, klinkt dit jou als muziek in de oren? Da longchamp clutch n ga jij voor het basic assortiment. Hierin vind je tassen die weinig tot geen details bevatten, geen printjes op de tas hebben of iets anders opvallends.

Het tassen assortiment van Duifhuizen wordt elk ogenblik bijgewerkt en vera outlet longchamp ndert dus continu. Dagelijks worden nieuwe tassen toegevoegd en modellen weer offline gehaald. Dit geldt ook v longchamp clutch oor merken, het merkenaanbod wordt continu kritisch bekeken en regelmatig leidt dit tot toevoeging van nieuwe merken.

Duifhuizen streeft ernaar om voor elke style bijpassende tassen aan te bieden. Dit is terug te longchamp nl zien in de tassenmerken die deel uitmaken van de collectie

Zoals hierboven beschreven beschikken wij over de filter style. Hier kan jij aangeven welk type jij bent. Vind je dit nog lastig en zoek je bijvoorbeeld liever op merk? Geen enkel probleem longchamp nl ! Onderstaand een kort overzicht van verschillende merken die wij verkopen gekoppeld aan een style.

Valentino, Cavalli Class en Moschino zijn voorbeelden van echt high fashion merken. Deze merken hebben altijd de laatste trends in de collectie en zijn de eerste die ze op de catwalk tonen. Wil jij hierbij horen? En een echte trendsetter zijn? Dan doe je er nooi longchamp nl t verkeerd aan om een tas van deze merken te kopen.
Ted Baker, Gianni Chiarini en Tommy Hilfiger zijn goede voorbeelden van classy merken. Als jij echt een vrouwelijk type bent dat er graag elegant uitziet is een tas uit één van deze merkencollecties nooit een verkeerde aankoop.

Voor zowel dames als heren is er een uitgebreide collectie (merk) tassen. Een aantal merken is in de stukken hierboven al genoemd. Dit is maar het topje van de ijsberg. Op onze merkenpagina vind je een compleet overzicht van alle merken waar wij tassen van hebben.

Al kun je natuurlijk ook meteen onze collectie dames tassen of heren tassen filteren zodat je meteen een goed overzicht hebt van beide collecties.

Heb je vragen over het tassen assortiment of wil je graag advies? Onze online klantenservice is je graag van dienst en is onder andere te bereiken via mail, live chat, telefoon!